Je BLW metóda kŕmenia pre moje dieťa vhodná?
Ahojte, možno ma niektoré vysmejete že som blba ale ja mam posledné dni pocit že som zlá mama alebo inak popísané že syn ma o pár týždňov 1 rok a ešte stále nepapá kúsky. Momentálne je to tak priliz IN ísť cestou kŕmenia BLW ale ja sa toho skratka bojim. Vyskúšala som mu dať už kúsky v obednom prikrme - nie vymixovane ale len popučené a jeho každé jedno sústo strašne napinalo až po asi 4 lyžičke ho naplo tak ze to celé vyzvracal a vlastne nestalo sa to takto prvý krát lebo už som to skúšala aj skôr. Neviem si preto predstaviť dať mu rovno kusy jedla a nech si papa sám. Robim chybu ?? Mala by som viac “tlacit” na to aby začal papat kúsky ? Ja by som radšej ešte pokračovala v mixovanej strave však predpokladám ze raz prejde na tuhú stravu a nebude jesť mixované ešte aj v skolke 😃 len je to taký tlak z okolia aj rodina a kamošky majú stále otazky či už papa normlane, u doktorky tak isto či mu už dávam kusy 😏
Prosím však sa tu nájde apson jedna ktorá aj v tomto veku dieťaťu ešte mixovala
Skús dať do pomixovaneho aj sem- tam poučený kúsok( hrudku) no a postupne zvysuj pomery mix verzus popucene...Mne mladšia dcéra dlho nechcela nič len mix, a pucene tiež odmietala a tak som to urobila takto postupne...
Staršej som zase skoro vôbec nemixovala, tá mala skoro od začiatku iba popucene ( skoro až na kašu)

@lonely66 škôlky sú radi, že majú deti, ak nebude dostatočný počet detí škôlka sa zavrie a už neotvorí. Tiež som ostala prekvapená, že berú detičky ktoré sa nevedia samé v ničom obslúžiť tým pádom nemajú rodičia motiváciu ich k niečomu viesť red nástupom do škôlky, pritom si to potom najviac odnesie učiteľka
@snowflakenel asi o otom nevie 🤷