Ahojte. Je tento jogurt vhodný pre 9 mesačné dieťa? Dávala som Hollandiu. Ale naposledy ju nemali tak som kúpila tento. Pozerala som iba zloženie, mlieko a Lactobacill obsahuje. Prehliadla som že ma veľa bielkovin a že ma 0% tuku. Už som ho dala malej. Môže jej aj takto jednorazovo ten vysoký obsah bielkovin ublížiť?
Jednorazovo urcite nie, ale pravidelne by som nedavala, presne kvoli vysokym bielkovinam.
jednorazovo jej to neublíži, ale určite nie na pravidelnú konzumáciu pre tak malé dieťa.
Neboj, nič sa jej nestane. 🙂
Stalo sa, ale určite nie je vhodný pre malé dieťa. Je vysoko bielkovinový a bez tuku.
Inak nefixuj sa na Hollandiu. Neviem, kde nakupujes, ale rovnako vhodné su biely krémový Pilos z Lidla (plní ich tiež Hollandia), živý biely jogurt Tami alebo Coop Jednota (tiež plní Tami).
Su rovnako dobré ako Hollandia a určite lepšie ako grécky, ktorý si dieťatku dala.
Áno ma až 10g bielkovín.
@tamta kupujem holandiu a ešte rajo probia. No u nás v obchode vtedy nemali ani jeden z tých, iba ten grécky tak som ho zobrala, že veď biely ako biely to je jedno. A až potom som sa dočítala, že nie je to jedno 🤦♀️ no už som sa poučila. Keď budem vo väčšom obchode musím si nakúpiť viac do zásoby, lebo u nás v malých potravinách, tie biele jogurty akosi nemajú.
Pro bia maju v kauflande v akcii od vcera
Kupujem cele balenia
Áno je. Však je to jogurt. Zje jeden. To zas nie je neciem koľko bielkovín