Je takéto stravovanie 7,5-mesačného dieťaťa vhodné?
Chcela by som sa poradit ohladne stravovania 7,5 mes.dietata. Od narodenia je na um, s prikrmami sme zacali o 5 mesiaca a je to od zaciatku velky jedak. Ci sa jedna o prikrmy alebo predtym um. Vazi cez 10 kil, jest mu chuti, pohybu ma dost, stvornozkuje. Posledne dni to u nas funguje takto:
rano okolo 6.30 - 240 ml um, 9.30 - ovocna desiata, 13:00 obed okolo 190 - 200 ml, 16.00 rozne kase s ovocim (uvarene vo vode - ryzova, pohankova, ovsenna), 19.00 250 ml um. A nepravidelne sa obcas budi na mlieko v noci ma jedno krmenie, ale nie vzdy. Pomedzi to pocas dna ponukam vodou - to vypije cca 120 - 140ml. Riesim, ci to takto je Ok. Babo je spokojne, len rozmyslam nema jest castejsie mensie davky, pripadne viac umu za den? Vdaka.
@rachel36a to ma na obed o tej 13 h. Masovo-zeleninove aj obilninove.
Moja ma 8apol mesiaca 8 kil.rano 8.00 mlieko 150ml potom desiata vacsinou co jem ja z toho pride okostovat vyziva ovocie do toho kusacieho dudla o 11 mlieko 120ml a ide spat po zobudeni cca 13.00 prikrm zelenina maso vajicko strukovina cestovina ryza obmienam.pred spankom o 15.00 mlieko 120 ml po zobudeni okolo 17.00 jogurt s keksom vyziva alebo chlebik s lucinou vianocka s maslom kasa instantna zase obmienam.o 19.00 mlieko 120ml spinkat chodi okolo 20.30 to este scucne 90ml.v noci sa budi raz vypije 120ml.pocas dna voda kolko a kedy chce. A nejake chrumky ked ju potrebujem zabavit a ked nieco my jeme priplazi sa a dostane okostovat.Myslim ze to mate nastavene dobre ak mu to staci a je spokojny..
Jaj lebo píšeš obed mlieko...tak v pohode
Ja si myslím že jedáva dosť aj často, aj objem
Myslím, že áno na to, že má 7,5 m.
Ja som dávala aj biely jogurt na obmenu do toho ovocie podusene a už nepamätám, ale ráno som po noci kojila a potom kúsok chleba, rožok s Lucinou niečím...
Myslím, že ma pekný jedálniček. Jogurt by som ešte nedávala, až tak v 7/8m.
A kľudne do stravy zarad strukoviny - červenu šošovicu.

A kde ma obed? Zeleninu - mäso..