icon

Jedálniček 1,5 ročného dieťaťa

3. jan 2022

Ahojte, prosím o radu. Aký majú jedálniček vaše deti? Zaujíma ma hlavne aj časovo. Samozrejme chápem, že každé dieťa je iné.Malý mi prestal piť UM a aj napriek tomu, že večer spapa kašu, v noci je hore každé 3 hodiny. Cez deň podľa mňa toho zje dost. Ďakujem za rady.

henka123123
3. jan 2022

Moj ma 15.5 m...tiez mal obdobje ze aj mesiac nepil mlieko ale ponukala som aj tak
.teraz zas pije...rano ma cca o 8.00 150 um.... potom desiata o 10tej jogurt.termix.puding...obed 12.00-12.30(bud polievka alebo nejake maso priloha zelenina ..uz jedava to co my)..spi...cca o 15tej ma vyzivu ovocnu alebo banan alebo nejaky chlieb natrety a k tomu rajciny...vecer o 18tej ma kasu instatnu babylove bud cistu alebo zmiesanu s vyzivou...a pref spanim tesne este pije 150 um a potom do rana spi..ak zamrnci tak dostane uz len cistu vodu a je spokojny...cez den mava pomedxi aj chrumky piskoty atd

brunetkas
3. jan 2022

📌

petka1402
3. jan 2022

Môj ráno o 6 vstáva vypije 210ml nutrilon, potom okolo 9 jablko, alebo iné ovocie za hodku actimel, o 11 ide spať a potom o13 dostane obed, dávam toto co nám, bud hustá polievka alebo mäso s niečím, potom okolo 5 ešte niečo ľahké a o pol8 ide spinkať a vypije 210 ml nutrilonu, cez deň pije vodu alebo nesladeny čaj

elizabet173
3. jan 2022

v noci mu dávaš jesť? Či sa iba napije vody alebo čaju? Ja som večer kašu nedávala, ale normálnu večeru, to, čo sme jedli aj my. Inak päť krát denne jedlo, klasika

autor
3. jan 2022

@elizabet173 dám mu len vodu, čaj nechce a s UM strajkuje

henka123123
3. jan 2022

Inak moj vzdy odmieta mlieko ked mu ide zub

elizabet173
3. jan 2022

skús tú kašu nahradiť klasickým jedlom tak jeden a pol až dve hodiny pred spaním, či sa to nezlepší. Inak ak má plnohodnotnú stravu, tak mlieko nepotrebuje