icon

Jogurty pre malé deti

catherine89
16. apr 2014

Ake jogurty okrem bielych moze papat 12 mesacne babo? od kedy moze napr. pribinacka alebo napr.taku ovocnu jogobelu.

Strana
z3
sharlotta
14. aug 2014

@bykaterina modifikovany skrob(co sa uvadza v zlozeni jogurtov) neznamena geneticky modifikovany skrob. Je to upraveny(modifikovany, no nie geneticky) povacsinou kukuricny a ryzovy skrob, ktory sa pouziva na zlepsenie konzistencie jogurtu a teda na jeho zahustenie.

bykaterina
14. aug 2014

@sharlotta no gmo je geneticky modifikovany a nie som blbá aby som nevedela načo slúži škrob.

evittam
14. aug 2014

Ja dávam malej ovčí jogurt - má ho strašne rada, z kravského ju preháňa. A chcem vyskúšať aj z kozieho mlieka. Sú síce drahšie ale určite kvalitnejšie... 🙂

martinka008
17. aug 2014

@bykaterina A na ktorom jogurte si nasla nieco taketo napisane? Ak myslis "modifikovany skrob", tak to nema s GMO nic spolocne...

siska53
18. aug 2014

@sharlotta
@martinka008 gmo nie,ale citala som,ze modifikovany skrob sa pouziva na zvysenie svaloveho vykonu..neviem,ci v dnesnej dobe velmi aktivnych az hyperaktivnych deti je to nutne pridavat do jogurtov a mliecnych dezertov urcenych viac-menej pre deti.

Strana
z3