Kakanie pri zavádzaní prikrmov

veronikacadca
14. júl 2017

Ahojte baby neviem či tu je taká téma nenašla som ale chcem sa spýtať 🙂 začali sme prikrmovat a keď sme papali mrkvu a zemiak v pohode posledné som mu pridala karfiol a brokolicu a malý mi začal aj 5krat kakať nie veľa iba po troške nieje to tuhé ale tiež to nieje iba voda. Myslíte že to môže byť s tej stravy že mu to nesedí alebo je to v pohode?

pribinak
14. júl 2017

Dat naraz karfiol a brokolicu nie je Dobry napad. To ma problem aj dospelý, nieto male dieta
Skus napr cuketu, tekvicu, sladký zemiak, špenát,

Navyse tvoje babatko nema ani 5 mes., je to dost skoro na prikrmi

veronikacadca
autor
15. júl 2017

No tak mi dávame len po troške lebo nám už doktorka odporučila ale ďakujem pekne za radu dáme si radšej prestávku ešte 🙂

lubka3232
22. júl 2017

Ja malého prikrmujem od cca 5 mesiaca.zacali sme postupne mrkva,zemiak,tekvica a napríklad s brokolicou bol problém.ak ti to odporučila doktorka tak asi nie je skoro,skôr by som začala postupne a mozno nemiešať.tiez sa babatkovske kakanie musí upraviť lebo mu meníš stravu,ja by som pokračovala a ak by sa to do dakeho týždňa-dvoch neupravilo,tak by som sa spýtala doktorky.napriklad môj synček zo začiatku kakal tak každé 3dni (čo je dosť malo) potom zase 3krat denne a teraz po mesiaci a pol príkrmov každý den....tak držím palce!

3petka
22. júl 2017

@veronikacadca ja som malému začala dávať prikrmi od ukonceneho 4 mesiaca a nemenila by som. On bol vecne zapečený a prikrmami sa to zlepsilo. Nemusíš úplne prestať len mu to dávaj po jedním aby si vedela na čo zle reaguje. Ak zemiak znáša dobre tak daj napr zemiak a brokolici a pod. Mne môj maly napr z brokolice takto kakaval. Čím skôr začneš s prikrmami tým ti bude krajšie papať neskôr si myslím.

veronikacadca
autor
24. júl 2017

no nakoniec som to tak urobila bez brokolice je to fajn .🙂...