icon

Kaša na noc pre 7 mesačného synčeka

ivushik287
11. apr 2018

Ahojte. Mam 7 mesacneho synceka. Chcela by som mu zacat davat kase na noc. Viete mi nejake odporucit? Dakujem

pininka
11. apr 2018

Uvidis co mu bude chutit, urcite by som zacala ryzovou a najprv neochutenou.

bibistec
11. apr 2018

Mozes varit ale domace ryza, pseno, kukurica, neskor aj lepkove ak mozte

myska9992
11. apr 2018

Nutrilon ryžová 🙂.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
ink
13. apr 2018

Kazda chceme pre svoje dieta to najlepsie. Preto suhlasim ist cestou robit kase z celych zrn.
Viem,ze na kupovanych kasiach nas moze ohurit ze tam pisu,ze je tam zelezo a vitaminy,ale tie au tam pridavane druhotne a umelo,a preto ich nevie telo vstrebat. Omnoho viac vitaminov je v celim zrne,su tam vo svojom prirodzenom zlozeni a preto su vyzivnejsie.
Ako prva kasa je vhodna kasa z bielej ryze basmati. Na noc namocis do vody a nechas v chladnicke. Ked pojdes varit,zlejes vodu,premyjes a varis. Mines,podavas.
Druhe mozes vyskusat pseno,postup ako pri ryzi.
Kukuricna polenta ako tretia varianta. Tu iba primiesavas ako krupicu.
A ked zacnete s lepkom,tak ovsene vlocky. Tie namoc do vody aj s probiotikami,napr. Biogaja, alebo lyzickou bieleho jogurtu ci jablcneho octu. Nazyva sa to fermentacia, ulahcuje travenie a iba fermentovane vlocky su zdrave a vhodne pre deti. Rano oplachnes,varis,mixujes,podavas.

stanislavicenka
24. apr 2018

Kase sa podavaju rano, na zasytenie a na to ma babatko este cas. Vecer sa podavaju lahke jedla, co kasa nie je. A urcite varit z celych zrn, ryza, pseno. A neochutene. Nasa ma 2.5 rokaa rano jedava kasu z ovsenych vlociek, uvarenych vo vode, neochutenu, max. Kusok masla a pomlete oriesky

ester851
21. sep 2018
Používateľ ester851 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ester851.

Tiez rozmyslam o tejto forme prikrmovania, prave preto ze uz ma maly dost mesiacov aby mohol prikrmy, a preto umelym mliekom ho nechcem prikrmovat.

zabka788
23. sep 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@ester851 Kaše skúste, sú určite skvelé, väčšine detí chutia, to je na tom fajn 🙂 a dobre ich zasýtia, ja ich dávam docela často

ester851
24. sep 2018
Používateľ ester851 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ester851.

Dakujem, uvazujem o tom, mozem sa spytat ake kase podavate? Kupovane? Ci domace?

zabka788
25. sep 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ja najčastejšie kupujem sunárek kaše. Domáce nerobím, pretože sa mi jednoducho nechce a je to takto jednoduchšie a príjemnejšie pre oboch 🙂