icon

Kaša verzus kaša 🙂

slamka555
31. okt 2018

Ahojte baby 🙂 prosim vas chcela bby som poradit. Chcem 9mesacnemu syncekovi pridat do jedalnicka kasu 🙂 neviem sa rozhodnut co je lepsie, ci obycajnu krupicku prevarit v cerstvom mlieku ,alebo mu dat detsku sunar kasu ( kupovanu ) :/ co myslite? Dakuem za rady

Kaša verzus kaša 🙂
Strana
z2
slamka555
autor
1. nov 2018

@noname26 to ano , no teraz mu idu aj zubky a kedysi mi akoby uz podhodi prsnik :/ obcas uz aj hryzne :/ . Tak skusam uz davat aj nieco ine cim by sa teda zasytil. Od cca 6mesiaca papa zeleninkovo masove mixi, a ovocne tiez ,tak som chcela skusit tu kasicku ;)

majusska202
1. nov 2018

@slamka555 rok mal teraz v októbri.. Áno v mlieku ja nie som zástanca že dieťa nemôže kravské mlieko takže normálne mu dávam už dlho krupicu jedol ešte skôr ako bol prikmovany

lacibo
4. nov 2018

@slamka555 určite mliečnu kašu ( z upraveného mlieka),je to aj rýchle, aj ja som ta dávala na večeu, hoci som normálne kojila do 14 mes., umelé sme nemali na pitie nikdy, lebo jej nechutilo, bola istý čas bez pitia mlieka, len v strave čo mala, kravské normálne mlieko pila tak od 1 a pol asi..do jedla aj skôr som pridávala..teraz robím nemliečne kaše instantné do normálneho mlieka, ale sem tam aj klasickú krupicu uvaríme...niekedy si vypýta kakao, ale veľmi nepije mlieko..

Strana
z2