Kedy mám začať prikrmovať?
môj syn bude mat. 20.aprila 6.mes zatial len plne kojím. nebádam, ze by s tym nejake problémy je tucnucký 🙂 kedy zistim, ze ten správny cas? názory su rôzne jedny vravia už mu chýba železo a druhý koj tak dlho kým to ide. S čím je najlepšie začať? Ak budem ešte mesiac plne kojiť je to zlé?dakujem
@sylwi po 6 mes.uz naozaj nestaci len MM a samozrejme aj aby si navykol na stravu,takze klasicke odporucania po 6 mes. su spravne a je najvyssi cas zacat so zeleninkou. Je mnoho stranok,kde je postup zacatia a postupov pri prikrmovani,staci zadat do googla,kazdy si musi najst,co mu vyhovuje 😉
Kojit treba urcite dalej,MM bude do 1 roka hlavnou zlozkou vasho jedalnicka a velmi podstatnou 😉
@sylwi kuk sem- celkom prehladna tabulka. Mne pomohla. http://babetko.rodinka.sk/vyziva/zaciname-papat...
@sylwi urcite uz zacinaj prikmovat raz za den mu davaj zeleninu 3 dni napriklad mrkvu potom brokolicu atd.zo zaciatku som davala samu a teraz mu to miesam zo zemiakom.kupujem si mrazenu lebo mrkva je mensia karotka a brokolica a karfiol su mensie ruzicky a tie vetsie mrkvy su horke.ked mu idem varit furt trosku si vyberem z mrazaku,nez by som musela kazdy den chodit po cerstvu.
ok dakujem vam tak zacnem od zajtra s mrkvou cistou cerstvou kupila som mladu na trhu mysltite, ze po dvoch tyzdnoch mozem davat aj vyvarene hovädzie mäsko? Ja kupujem zasadne vždy mäso aj zeleninu čerstvú zamrazujem mäso len v nutných prípadoch, dakujem vám, Sylwi
ahoj ja som zacala s mrkvou je to sladke detickam viac chuti a 4 dni po sebe by sa malo to iste, moja mala vobec nechcela zemiak a to uz ma dva roky a doteraz ho nema rada, ale dalej koj to je to najlespie,

Este som chcela napisat ze ked ho nakojim okolo 21 vecer prespí celu noc a budi sa medzi 6 rano az 7 rano a poto sa dobre napapa niekedy kojim plno ze mam vela mlieka citim to tak tri krat za den a medzi tym si dá tak trosku si pocucka ked mam pocit ze sa chce napit nejak to citim.Tak pa a dakujem