icon

Kedy mám začať prikrmovať?

sylwi
19. apr 2013

môj syn bude mat. 20.aprila 6.mes zatial len plne kojím. nebádam, ze by s tym nejake problémy je tucnucký 🙂 kedy zistim, ze ten správny cas? názory su rôzne jedny vravia už mu chýba železo a druhý koj tak dlho kým to ide. S čím je najlepšie začať? Ak budem ešte mesiac plne kojiť je to zlé?dakujem

sylwi
autor
19. apr 2013

Este som chcela napisat ze ked ho nakojim okolo 21 vecer prespí celu noc a budi sa medzi 6 rano az 7 rano a poto sa dobre napapa niekedy kojim plno ze mam vela mlieka citim to tak tri krat za den a medzi tym si dá tak trosku si pocucka ked mam pocit ze sa chce napit nejak to citim.Tak pa a dakujem

saska.t
19. apr 2013

@sylwi po 6 mes.uz naozaj nestaci len MM a samozrejme aj aby si navykol na stravu,takze klasicke odporucania po 6 mes. su spravne a je najvyssi cas zacat so zeleninkou. Je mnoho stranok,kde je postup zacatia a postupov pri prikrmovani,staci zadat do googla,kazdy si musi najst,co mu vyhovuje 😉
Kojit treba urcite dalej,MM bude do 1 roka hlavnou zlozkou vasho jedalnicka a velmi podstatnou 😉

ervenka
19. apr 2013

@sylwi kuk sem- celkom prehladna tabulka. Mne pomohla. http://babetko.rodinka.sk/vyziva/zaciname-papat...

katieg85
19. apr 2013

@sylwi urcite uz zacinaj prikmovat raz za den mu davaj zeleninu 3 dni napriklad mrkvu potom brokolicu atd.zo zaciatku som davala samu a teraz mu to miesam zo zemiakom.kupujem si mrazenu lebo mrkva je mensia karotka a brokolica a karfiol su mensie ruzicky a tie vetsie mrkvy su horke.ked mu idem varit furt trosku si vyberem z mrazaku,nez by som musela kazdy den chodit po cerstvu.

sylwi
autor
19. apr 2013

ok dakujem vam tak zacnem od zajtra s mrkvou cistou cerstvou kupila som mladu na trhu mysltite, ze po dvoch tyzdnoch mozem davat aj vyvarene hovädzie mäsko? Ja kupujem zasadne vždy mäso aj zeleninu čerstvú zamrazujem mäso len v nutných prípadoch, dakujem vám, Sylwi

lencika
20. apr 2013

ahoj ja som zacala s mrkvou je to sladke detickam viac chuti a 4 dni po sebe by sa malo to iste, moja mala vobec nechcela zemiak a to uz ma dva roky a doteraz ho nema rada, ale dalej koj to je to najlespie,