icon

Kedy môžem dať dieťaťu kukuričné nesolené chrumky?

dorry26
1. mar 2019

Dobry den chcela by som sa spytat od kolkeho mesiaca mozem dat cuckat babatku tie kukuricne "chrumky" nesolene samozrejme max 1? Dakujem

kikulienkadd
1. mar 2019

Mám 7 mesačného a začala som až teraz,už to vie "rozžužlať" a spapat bez problémov. Zubky zatiaľ nemá...

ave_eva
1. mar 2019

My máme 5 a pol mesiaca a dr. nám už povedala, že môžme, že jej to uľaví pri prerezaní zúbkov. Dám jej jednu denne, polku si pocmúľa a rozpusti sa to, zvyšnú polku zbieram kade tade 🙂 každopádne malá s nimi nemá problém (máme ryžové, nesolené) 🙂

puskaruka
1. mar 2019

Ja dávam svojmu 10mes a to naslini potom to niekde nechá prilepí sa mu to na oblecenie.... chodí ako s pijavicami potom....nezje mi ani jednu

lubik87
1. mar 2019

@dorry26 moja sa tým drhla stále sa.jej to prilepilo niekde v puse na zúbky radšej kôrku a.este lepšie hryzadlo aby si nemala.zbytocny stres ked si dá moc veľký.kus....a takéto veci cca 8 mesiac kojené a 7 nekojene

kristina2412
1. mar 2019

@dorry26 skúste aj špaldové 😉

dorry26
autor
1. mar 2019

Takze ked ma mala 4.5m este pockat ano? O jedlo sa zaujima uz sleduje aj ked papame a nacahuje sa k tanieru ale davame jej len na stipku jazyka ochutnat chute. Dr. Nam to dovolila iba ma napadlo ale to asi nebudeme moct este dat. :/

stanislavicenka
1. mar 2019

Toto vobec nemusite davat. Je to extrudovane, nafuknute nic. Mam 2 deti a nedavala som to ani jednemu. Pri zubkoch ocistite mrkvu, ci kalerab a to mozu obhryzat a uchovavat si chut

zuzuliennka1
1. mar 2019

@stanislavicenka ja som to raz na zubky skusila, mrkvu, a ukusol si omylom vacsi kusok, skoro sa mi s tym zadusil. radsej korku chleba ked uz, ale ja davam aj tieto chrumky, nesolene, prave preto ze je to len nafuknuta kukurica, plus obhryza studene hryzadla s tekutinou co sa predavaju, do chladnicky

stanislavicenka
1. mar 2019

@zuzuliennka1 ja som sa vyjadrila celkovo, ze to je uplne zbytocne z vyzivoveho hladiska. A potom k zubkom, ze skor mrkvu, samozrejme dostatocne hruby a dlhy kus

zuzuliennka1
1. mar 2019

@stanislavicenka no dala som mu normalne celu mrkvu, dost velka aj hruba bola, ale uz ma 8 zubov tak sa mu podarilo odhryznut, len sa s tym skoro zadusil....ostavam pri chlebiku radsej

stanislavicenka
1. mar 2019

@zuzuliennka1 8 zubov uz je dost😊

zuzuliennka1
1. mar 2019

@stanislavicenka ma 15mes., a zuby 4 hore a 4 dole, takze ukusnut aj vacsi kus nie je problem, ale zadne zuby s ktorymi by to dal na mensie, este nema, takze s mrkvou este pockam, ak bude po mne, tak ju bude milovat :D

evkamotka
1. mar 2019

Ja som zacala davat chrumky od roka. Dovtedy sa nimi len zarypal a zalepil.... Na zubky som mu davala hryzadla alebo "stary" rozok

ukulela
1. mar 2019

@dorry26 ja dam, az ked si to bude vediet chytit.

dorry26
autor
1. mar 2019

@ukulela nasa si vie drzat :/ len podla rad este aspon mesiac pockame

jamimka
1. mar 2019

Kukuričné chrumky u nas nočná mora oblečenia. Vsetko polepene, vo vlasoch, na kočíku, v tričku. Radsej som davala rohlik, oblatku od zmrzliny...a davala som od prvych prikrmov, z toho sa urcite nenaje. Bolo to skor namiesto hryzatka.