Kedy môžem dať dieťaťu prvýkrát vyprážaný kurací rezeň?
.
Hned, ako sa posadi, nie? 😀
V 18.tke. aby si mohol dat nato hned frtana nech mu nie je tazko ☺
V nedeľu. Najlepšie k šalátu
rezeň má byť na stole každú nedeľu, no nie? 😀
ale ak to myslíš vážne,tak uveď vek dieťaťa a začni prírodným rezňom,žiaden trojobal 😉
no to je teda trefná otázka - zdravé stravovanie.....
ale zasa o nieco inovativnejse ako sa stale na pribinacika pytat 😀 to je pre amaterov, radsej hned rezen.. 😉
Boze, to je ale vtipných odpovedi.... Mozno sa pyta naozaj. Inak, ak mam byt uprimna, myslim, ze uz v skolke mavaju sem-tam vyprazane veci- minimalne rybu a fasirky... Takze ci clovek chce alebo nie, v 3 rokoch to dietatu daju v skolke 😝 Nemyslim si, ze je to vhodne, ale ked to je raz za mesiac, nic sa mu nestatne.
Kludne daj ak má už aspoň rok a nejaké zuby...hádam mu nedáš naraz tri kusy a nerezňujete sa obdeň..a nepýtaj sa tu supermatiek,ktorých deti neochutnali cukor,cukrík ,jedia samé bio a kupované hippíky...
Co najneskor.. Tak po 2-3.r.. Lebo je pravda,ze najneskor v skolke dostane.
Ja malokedy vyprazam,takze toto som nemusela riesit. Kebyze dieta pyta,kusok mozno dam ochutnat,ale nejak cielen by som nedavala. A ak uz kuraci tak z domaceho,nie a toho odpadu co predavaju.
Vyprazane veci su vseobecne tazke na zaludok,naco zbytocne zatazovat maly zaludok dietata?.
Vyprazany rezen nie je zdravy pre nikoho, ale ja si ho tiez obcas dam 😅 Ked to nie je kazdy druhy den, tak je to, myslim v poriadku. Ja som davala velmi sporadicky (cca raz za mesiac) od 2 rokov.
hm...nikdy? 🙂
Nechcem nikoho nastvat ties som mala male deti ale myslim ze v dnesnej dobe to maminky nenormalne prehanaju pri krmeni sama bio kasicka bio potraviny dieta bez sladkosti a to nehovorim otom aby chytilo zviera alebo dalo do pusy chrumku zo zeme ak mu spadne a potom sa cudujeme ze deti nemaju poriadnu imunitu a su sama alergia
Moje deti jedli aj vyprazane Ked mali zubky zacala som aj rezen davat co je natom ale a Ked chceli slaninu a klobasky dostali ich su zdravy to je zaklad a verte ze ziadne bio nemali nikdy
Rezen moze ked na zuby a najlepsie vyprazeny na masti 😀
@seahorse27 ja nemam v okoli nikoho kto by reznu vedel odolat 🙂
Tak u nas ani neviem ako sa dostal do ruky malej v 10m a zuzlala to ako tie gumene sladkosti 🙂
Nikdy🙂
A to ešte nejedol takú dobrotu? 😕 🙄 🙄
najemno nasekany so zemiakovou kasou aj od roka, neboj, nic mu nebude.
Zrazu ako sa tu kazdy zdravo stavuje...no a ved ked chce po roku kludne uz nech da a co vas ostatnych do toho? Moja mala zboznuje hranolky a ak ideme niekde na vylet rada jej ich doprajem a neriesim.
Ja rezne nevysmážam, ale pečiem v rúre. Obalím, poukladám na plech, na každý kúsok dám plátok masla a dám piecť. Po cca 15 minútach otočím a dopečiem
BIOMATKY, ste trápne. Dajte dôkaz toho, ako škodlivý je kurací rezeň, ak ho má dieťa možno 1xdo mesiaca vo veľkosti svojej dlane.. Iba sa predbiehate kto je viac bio a to je neskutočne trápne. Prepáčte mi moju úprimnosť, ale niektoré z vás sú tak preafektované, že to až pekné nie je.
@jarmila004 zalezi od situacie .. ak si na mieste kde je to jedine pozivatelne jedlo ktore sa da kupit, tak po roku by som to skusila, obal dolu a olupane mäso s ryžou. po 3r na rodinnej oslave, kludne nakrajat aj priezlami. ale smazit rezne doma? a preco, ked sa da spravit na prirodno. ale to nezvyknem robit rezne ani pre nas, mozno tak raz za 5 rokov. ked uz chcem nieco mierne karcinogenne, steak chuti lepsie 😀
nepises, ak je dieta "stare" ... ako prve maso urcite nie 🙂 a teda ozaj zalezi na priprave, niekto robi rezne mastne a zhorene, dietatu nemusi take tazke jedlo sadnut ... ja by som, ked uz dieta normalne je maso, radsej struhanku dala dole a ponukla mu zjest len ciste maso a prilohu.
Moje dieta je skvely priklad toho, ze na skonzumovanie rezna netreba mat zuby. Boli sme v restauracii ked mal asi rok, doteraz nechapem, ako to dokazal zjest, ale pytal este duplu... prvy zub mu vysiel az po roku...
My sme jedli rezne skoro hneď ako vyšli zuby.Netreba čakať ani do jedného roka. poznám ženu, ktorú ako 3 mesačnú kŕmili gulášom. Teraz bude mať 60 a skoro nikdy nebola chorá. Netreba sa báť skúsiť, lebo to čo dnes prezentujú napr. Bukovský alebo ako sa ten trol volá, sú iba výdobytky tejto novej chorej doby.

Jaj, toto budu vesele odpovede 😉