Kedy môžu deti začať jesť nektarinky?
Zdravím Vás, malý akurát končí 8mes je na UM, papá pekne už má toho za sebou viac (príkrmy má od ukončeného 4mes). Chcela by som sa spýtať, kedy ste začali dávať nektarinky (nech nepapa do oka hruška jablko banán), akurát sme kúpili zopár, tak neviem či dávať alebo počkať.
A v príp. ak áno, tak surovú bez šupky alebo variť?
Ďakujem
Normálne všetko zaradom od 6.m
Zvykne sa odporucat naparit ovocie, lebo tak vraj menej nafukuje. Za mna to nie je nutne. Dolezite je aby si ho podavala bezpecne - v bezpecnej forme.
A samozrejme nemusi do roka jablko hruska banan, moze kludne jahody, maliny, cucoriedky, exoticke ovocie, neskor v zime mandarinky, pomaranc, len si odsleduj reakciu. Nie je dovod, aby si 8m dietatu nedavala sezonne domace ovocie ako napr aktualne jahody.
Zvykne sa odporucat naparit ovocie, lebo tak vraj menej nafukuje. Za mna to nie je nutne. Dolezite je aby si ho podavala bezpecne - v bezpecnej forme.
A samozrejme nemusi do roka jablko hruska banan, moze kludne jahody, maliny, cucoriedky, exoticke ovocie, neskor v zime mandarinky, pomaranc, len si odsleduj reakciu. Nie je dovod, aby si 8m dietatu nedavala sezonne domace ovocie ako napr aktualne jahody.
@anavixy ďakujem
V 8 mesiacoch jedli uz vsetko samozrejme sol s rozumom
Moja ma 9m a este nemala lebo co som kupila, kazda jedna bola cisty humus 😅 inak by uz tak mesiac mala vyskusanu
Ja by som dala bez supky, kedze je to striekane bohviecim a moc male babo..
Kľudne daj a nenaparuj.. Niektoré mamičky aj banán naparuju😵😁 len si odsleduj reakciu a dávaj kľudne sezonne ovocie.
Kľudne daj a nenaparuj.. Niektoré mamičky aj banán naparuju😵😁 len si odsleduj reakciu a dávaj kľudne sezonne ovocie.
@lucia13022023 ďakujem!

Bez šupky, variť? Však zabijes všetky vitamíny.
Ja som dávala od 6 mes