icon

Kedy ste nechali bábätko jesť s lyžičkou?

lisacka1
17. máj 2024

Ahojte kedy ste bábätka nechali jesť samé akože s lyžičkou a tak ?

svokrinjazykmonika
17. máj 2024

@lisacka1 od začiatku príkrmov mala lyžičku v ruke, len na hranie, nech si zvykne že to ku sebe patrí. A od 15m papá sama. Iba na konci pomôžem. Raz som mala žalúdočnú chrípku, položila som pred ňu tanier a musela som utekať na záchod a keď som sa vrátila tak mala všetko zjedené 😂 od vtedy ju nekŕmim.

euka210
17. máj 2024

@lisacka1 lyzicku mali aby si skusali a ked to vedeli, tak jedli sami. Neviem kedy uz jedli sami, kazde dieta ma ine tempo.

lucia13022023
17. máj 2024

Malý začal javiť záujem ze by sa sám krmil asi az okolo 13m. Kúsky atď skôr, ale s lyžičkou sa nechcel. Ale nesilila som to, až v tých 13m chcel do ruky lyžičku a začal sa kŕmiť, no to bolo skôr všetko na ňom ako v ňom 🤣 ale postupne sa pekne naučil.

lenkakravcova
17. máj 2024

@lisacka1 moja má rok a pol a lyžičkou by si asi len vypichla oko 😂 je rukou. Častokrát 1cm hore-dole netrafi.

andreatytler
18. máj 2024

@lisacka1 Lyzicku mal od prveho prikrmu, ale najskor mu to slo lepsie s vydlickou. Napichoval kusky chleba. Potom ked isiel ako 1.5 rocy do jasli sa okamzit naucil s lyzickou. Par tyzdnov po tom ako tam zacal jest.

eternity24
18. máj 2024

@lisacka1 odkedy začala jesť prikrmy. Moja nemala lyžičku, lebo nejedla kasovite, ale rukami jedla od začiatku sama kúsky dusnwej zeleniny atd