Kedy ste nechali bábätko jesť s lyžičkou?
Ahojte kedy ste bábätka nechali jesť samé akože s lyžičkou a tak ?
Malý začal javiť záujem ze by sa sám krmil asi az okolo 13m. Kúsky atď skôr, ale s lyžičkou sa nechcel. Ale nesilila som to, až v tých 13m chcel do ruky lyžičku a začal sa kŕmiť, no to bolo skôr všetko na ňom ako v ňom 🤣 ale postupne sa pekne naučil.
@lisacka1 moja má rok a pol a lyžičkou by si asi len vypichla oko 😂 je rukou. Častokrát 1cm hore-dole netrafi.
@lisacka1 Lyzicku mal od prveho prikrmu, ale najskor mu to slo lepsie s vydlickou. Napichoval kusky chleba. Potom ked isiel ako 1.5 rocy do jasli sa okamzit naucil s lyzickou. Par tyzdnov po tom ako tam zacal jest.
@lisacka1 odkedy začala jesť prikrmy. Moja nemala lyžičku, lebo nejedla kasovite, ale rukami jedla od začiatku sama kúsky dusnwej zeleniny atd

@lisacka1 od začiatku príkrmov mala lyžičku v ruke, len na hranie, nech si zvykne že to ku sebe patrí. A od 15m papá sama. Iba na konci pomôžem. Raz som mala žalúdočnú chrípku, položila som pred ňu tanier a musela som utekať na záchod a keď som sa vrátila tak mala všetko zjedené 😂 od vtedy ju nekŕmim.