icon

Kedy začať s príkrmami pre trojmesačné bábätká?

anonymes
25. júl 2025

Ma iba tri mesiace je plne dojčení.. nechápem tieto narážky vkuse. Alebo som tupá ja? Aj že mu mám dávať vodu už - o tom neviem, aký máte názor?

michaelam2
25. júl 2025

@anonymes ale prosim ta potrebujes fakt k tomuto nazor? Uplne vsade sa docitas ze dojcene deti zacinaju s prikrmami v siestom mesiaci. Keby mi niekto tvrdil ze mame zacat v troch mesiacoch tak ho poslem citat odbornu literaturu a viac sa o tom bavit nebudem.

anonym_349439
25. júl 2025

Na stravu máš ešte chvíľku čas
Vodu áno, ak nechceš naučiť na fľašu, môžeš dať lyžičkou

basska_b
25. júl 2025

Ja som zacala az v 7 mesiacoch a na take reci som povedala len ze "lekarka povedala, ze az po 6.mesiaci". Osobne mi to obdobie mixovania "kozmickych kaší" a krmenie dietata, ktore nevie sediet a prehltat, moc nechyba 😃 div sa svete, vsetky deti sa naucili jest i hryzt a v roku jedli s chutou. Dieta je do roka kojenec a hlavna zlozka stravy je mlieko

gab1sol
25. júl 2025

@anonymes osobne som v tomto dôverovala lekárke a radila som sa ňou. A tak som aj argumentovala “poradcom”. Obe deti však pili vodu od cca 2 mesiacov. Obe narodené v apríli a prišlo veľmi skoro horúce počasie. A staršiu som si aj napriek kojeniu takmer dehydratovala. Takže aj pri kojení, ak si to vyžaduje, trošku vody môže byť.

zuzanka.zuzu
25. júl 2025

v 3 mesiacoch už aspoň segedín inak nebudú prospievať 😜 ale prevarenú vodičku či jemný čajík áno, to som dávala....

tenerifka
25. júl 2025

@anonymes ved jednym uchom dnu a druhym von.... Ak sa jedna o starsiu generaciu-o svokru alebo mamu, povedz, ze doktorka povedala, ze az od 6.mesiaca.
Toto nechapem, tiez som babka, vnucka ma 4 roky, ale nikdy som nepretlacala taketo debilne napady, nikdy som jej nedavala sladkosti ci nezdrave jedlo.

anonymes
autor
25. júl 2025
@zuzanka.zuzu

v 3 mesiacoch už aspoň segedín inak nebudú prospievať 😜 ale prevarenú vodičku či jemný čajík áno, to som dávala....

@zuzanka.zuzu a koľko prosím napríklad môžem dať vodičky? A ako to mám kombinovať viete mi poradiť?

t1nusa
25. júl 2025

stačí si o tom niečo preštudovať z relevantných zdrojov a sama zistíš odpoveď ☺️

anonymes
autor
25. júl 2025

Ale ja viem, že sa ma od 6. Mesiaca a vyššie. Nemusím si to preštudovavat. Ja som sa pýtala na názor