icon

Koľko by malo zjesť 5-mesačné dieťa?

11. jan 2024

Ahojte nasa mala zje za plnu misticku velmi jej chuti ale neviem kdekade sa docitam ze to len par lyziciek zje take babo... mam jej davat menej aj ked jej chuti?

veronikaszabova
11. jan 2024

Nasa od zaciatku prikrmovania (4m) zjedla celych 150/200g prikrmu. Teraz ma 9m a zje cca 250g

hederamonstera
11. jan 2024

Daj kolko chce

dadka1997
11. jan 2024

Fuha 5 mesačne dieťa by sa teprve malo ešte len učiť teda začínať s prikrmmi..
No, ale keď jej chutí a dobré jej trávi, tak nech papá, ale nie je nutnosťou v 5 mesiacoch to jesť tak každý deň 🙃🙃🙃 ... véd mliečko papa pravidelne..

jj298
11. jan 2024

V tom case som chystala asi 60-80g jedla. Aj moj by zjedol za vagon ale bala som sa vtedy aby ho nebolelo brusko ale o nebol problem s kakanim. Na nete su otientacne tabulky kolko asi. Pri prvom som sa riadila tym. No a samozrejme zalezi kolkokrat denne jedava a co.

lucia13022023
11. jan 2024

Nikdy som nelyzickovala, na druhý deň od začatí prikrmov mi zjedol celú misku, cca 100-150g.

nikpa
11. jan 2024

Ma zjesť toľko koľko jej chutí. Je obezna keď toto riešiš alebo prečo? Lebo si si prečítala niekde, že jej stačí pár lyžiciek? No tak skus a nechaj ju hladnú nech plače, lebo to je niekde napísané... Deti sa nevychovavaju podľa tabuliek.

cyberk
11. jan 2024

ja som sa prv radila "mudrymi" radami zo skupiny na MK :D ze nemozem dat jest tolko kolko chce 😂 potom som dala tolko kolko chce a nemala ziadne problemy ... :D takze daj na svoj rozum

autor
11. jan 2024

@nikpa nie nie je ani obezna ani ju nechcem vychovavat podla tabuliek len jej nechcem omylom nejako uskodit je to moje prve dieta a len predchvilou zacala papat aj nieco ine ako moje mlieko🙂