Koľko príkrmu spapá vaše 6,5 mesačné dieťa?

stanulka27
23. aug 2012

nas drobec spapa 200-250ml na obed(zeleninovy-zeleninovomasavy prikrm) a este sa za chvilu dodusi mlieckom.doktorka vraj ked mu chuti tam mu mam dat kolko si pyta.ako je to s vasimi detickami.tiez mate takych papkacov doma?dakujem za vsetky odpovede.

luciagar
23. aug 2012

ahoj,aj moja malá papa dosť veľa si myslím,ja jej dávam dovtedy do kedy mi otvorí pusu,ona sama vie kedy ma dosť...🙂mliečko jej dám potom až tak o dve hodky...nech papajú🙂

norcima
23. aug 2012

My sme s prikrmami len zacali a zatial to nie je velka slava, mrkva a zemiak moc nechutili ani hokaido. Brokolica chutila a to zjedla maximalne 40 ml a dotlacila sa mlieckom.

tam81
23. aug 2012

moj maly ma presne 6,5 mesiaca a spapa doobeda asi 150-200ml ovocnej kase a poobede zeleninovu kasu asi 150ml, takze tvoj papkac je uplne v poriadku. ja mu tiez davam kym otvara pusinku, ale stale mi spapa ovocnu kasu viac ako zeleninovu. doobeda stale dam banan,hrusku,jablko, broskynu (striedam kazdy den dve ovocia) a poobede varim ,mix mrkva plus brokolica plus zemiacik a do toho kazdy tyzden-dva primiesam nieco nove napr. makrelu, losasa alebo bielu rybu. o chvilu zacnem s maskom. Ale ja prikrmujem od 5 mesiacov.
dolezite je ze ked nekojis,tak musis davat pozor, aby maly dostal okolo 500ml umeleho mlieka na den a ostatna strava kolko mu chut. vraj prvy mesiac sa ma dokrmovat len 1-2x denne, dalsi uz 2-3x.
Tak preto ja davam 2x na den.