Koľko vody by malo piť trojročné dieťa?
Prosím Vás dcéra bude mať v marci 3r., ale zdá sa mi že za deň vypije strašne moc vody.
Čítala som si že keď deti pijú moc vody môže byť začínajúca cukrovka. ( lenže čo je v jej veku moc ? )
Nechcem robiť paniku, ale zaujíma ma koľko pijú v jej veku aj ostatné deti ( či sa mi to nezdá veľa len pre to že mám slabý pitný režim ) Viem že je lepšie keď pije viac, len či nepije až moc.
@pribinak bolesť bruška, zápach z ust a únavu môžem vylúčiť, mala mi zo dňa na deň prestala poobede spávať aj po každodenných pokusoch nechce poobede spať a je hore od 7.00 do 21.00.
Úbytok nemá tiež, ale váži tak 12kg od narodenia je taká drobnejsia. No a tie vlasy, sa mi začali zdať že ma trochu redšie ( ale to asi ju možno moc kontrolujem, lebo nikto iný si toho nevšimol)
Mna tiez chytila panikav lete, ja ked som jej poratala tekutiny okolo 2 litrov, zhodou okolnosti sme boli na na edokrinologii. Tak vysledky super. Nasa sa v lete pri horucave extrem poti. Nasa ma tiez 12kil. Na jeden kilogram sa pocita 80-120 ml tekutin.

Ale smäd je len jeden zo symptomov cukrovky.
Tam je výrazný úbytok na váhe, nolest bruska, únava, padanie vlasov, plesne, zápach z ust
Určite nie len smäd