icon

Ktorá z kojeneckých fľašiek sa vám najviac osvedčila?

saska2208
2. sep 2012

mamicky, mam na vas prosbu,mam mesacnu dcerku a nekojim ju,davam jej papat z flasky avnet 125ml, ta davka je jej uz ale malo a musim zmenit flasku najlepsie aj s cumlikom lebo tento aventacky sa mi vtlaca dnu ked pije a tym saje aj vzduch a ked som jej dala sklenu flasku s vacsim objemom tak tam zas mame problem ze z cumlika ide naraz vela mliecka a mala mi to nestiha prehlat a strasne rychlo aj papa,bojim sa aby ju nebolievalo brusko ked to tak rychlo spapa, nemate skusenost s nejakou dorbou flaskou alebo aspon cumlikom? dakujem velmi pekne za kazdu radu.

Strana
z2
babenqa
20. sep 2012

My pouzivame znacku AVENT , aj na pitie aj na papanie , ja osobne som s touto znackou velmi spokojna , aj co sa tyka flasiek , malu som prve mesiace kojila , neskor aj dokrmovala a nemala problem sa prisat ani na flasku ani na prsnik ( striedavo ... )

babenqa
20. sep 2012

Nam sa osvedcila hned na zaciatku flaska AVENT , malu som prve mesiace kojila, neskor aj dokrmovala, nemala problem sa striedavo prisat aj na prsnik a potom na flasku 🙂

adele15
20. sep 2012

My sme presli z a eventackych na mam a sme velmi spokojni ;)

kocurikova1
10. aug 2014

Jednoznacne YOOMI

zuzana113
10. aug 2014

U nas jednoznacne MAM.

tixi
12. aug 2014

ja som bola velmi spokojna s Avent 😉

phoebe28
12. aug 2014

My mame MAM,sme spokojni kvoli samosterilizovaniu v mikrovlnke. Ale chceli sme prejst na avent kvoli tomu,ze uz zle tesnili a mali sme aj tie nakupene,no maly mi avent odmietal kvoli cumliku,ktory pri avente ako bradavka a pri MAM je taky plochy a sirsi.

beruska1311
12. aug 2014

Mam

niki101988
12. aug 2014

@saska2208 Avent ale musíš zmeniť veľkosť cumlíka. Avent má teraz novú edíciu cumlík v tvare bradavky a rôzne veľkosti cumlíkov tak na to sa treba dívať. Nejde o to aká je fľaša ale akú dierku má cumlík

natali.83
12. aug 2014

Ja som mala pri oboch dcérkach Avent natural sklenenú. Objem má 260ml, čo je postačujúce aj vo vyššom veku. Cumlíky sú rôzne podľa veku, očíslované podľa toho, koľko majú dierok. V balení je s fľaškou väčšinou veľ.1 alebo 2. Ďalšie sa dokupujú osobitne. Druhej dcérke som musela dokúpiť veľ.1, lebo tiež nestíhala. Skúšala som aj iné značky, ale pri oboch sa mi osvedčila táto. Ale čo mamička, to iná skúsenosť. 🙂

kocurikova1
4. feb 2015

mne sa osvecila yoomi je bpa free, antikoliková, daju sa meniť cumle s roznym prietokom atd.... a super je že sa do nej dá dat vnutorný ohrievac takže mi v zime nebolo treba termosku na prechadzky a mali sme teple mliecko alebo cajik do minutky

pozri tu možno ti to povie viac: http://www.yoomi.sk/yoomi/preco-yoomi

adka_gatka
6. máj 2015

Ma niekto skusenosti s flaskami Mimijumi?

krupka2108
6. máj 2015

Ja pouzivam flasu yoomi. Da sa použit dvomi sposobmi: s vnutorným ohrievacom/samoohrievacia flasa/ aj bez neho /obycajna antikolková flasa/. Objadnala som cez eshop. Dostala som zlavový kupon ktorý už ja asi nevyužijem lebo malý pomaly zacína používat savicku a pohárik. Tak posúvam: FB-MF001 dá sa použiť opakovane. 🙂

tibcicici
26. júl 2017

Nam sa najviac osvedcili take rozoberatelne flasky MAM dostupne aj v Tesco aj s nahradnymi cumlami s roznym prietokom. Su anti-colic a najma samosterilizovatelne. Tzn. ze na sterilizaciu flasky clovek potrebuje len mikrovlnku a trochu vody. Flaska sa rozoberie a posklada tak, ze vsetky diely su v jej vnutli a prikryje sa len vrchnacikom na cumel. Nalejes do nej trochu vody a sup s nou do mikrovlnky na 3 az 4 minutky, aby sa vysterilizovala. Velmi odporucam v pripade nuteneho pobytu v nemocnici aspon moja manzelka si to velmi pochvalovala.

leeo
29. jan 2018

Nasa nechce pit z aventu (neviem podla ktorej bradavky ju robili zrejme podla domorodkyn) , tak sme presli na MAM, zatial spokojnost

Strana
z2