Mám pocit, že môj syn sa prejedá
Ahojte,
zacali sme s mrkvou, zemiakom a dnes sme na cukete. Spapa vcelku vela a este vypije 133 ml UM a si neodgrcne. Uprimne neviem ci vazit, vsade pisu skusajte ale jemu chuti uplne vsetko.
A nema dost ide sa za tym zblaznit. Nechcem z neho spravit tucniacika. Mam mu vazit porcie a doplnat UM?
A prosim kedy ste pridali ryzu? A ak ano normalne klasicku ryzu ako papame my dospelí?
Ďakujem.
Deti majú iné spaľovanie, sú stále v pohybe. Keď nevygrca tak je proste taký a chutí mu.
Ze tucniaka😂Male dieta sa prekrmit ani neda,pokial vyslovene netlacis jogurty a mliecne kase cely den...
Ryzu kludne zarad, len ju trosku viac rozvar a na zaciatok aj pomixuj napr s mrkvickou. Len si odsleduj ci ho nezapeka. Ja by som nevazila, chod na to intuitivne. Ak vidis, ze mu chuti, negrcka, neboli ho brusko, tak davas dost. Aj to tabulkove zaradovanie potravin je iba orientacne, nemusis ist striktne podla toho. Netreba sa nikam ponahlat, ale zase nic sa nestane ak zaradis nieco skor. Len si sleduj reakcie. Ja som si napr zapisovala kedy som co zaradila a ked sa mi nieco nezdalo tak som o par dni/tyzdnov skusila znovu.
Papajte ako uznas za vhodne, ak by pribral naozaj vela, tak ta pediatricka upozorni. Neboj tucnicik nebude 🙂 Ja mam doma tiez takeho papkaca co dava pomalicky porcie ako ja a na prekvapenie po 2mesiacoch na kontrole pribral len 100g. Deticky maju jednoducho vela pohybu, tak potrebuju aj vela papat.
@lenuska9999 4 a pol 🙈
@anjelicek26 nie nie sme len na zaciatku 🙈
@lugie skvele 😊 dobre a po akom case si pridala masko?
Neboj, tucniak z neho v tom veku urcite nebude. A rady co kedy davat, ti ma dat pediatricka. Neviem.. mne v oboch pripadoch dali normalne pokyny, co, kedy, po akej dobe mam pridat do jedalnicka. To uz pediatricky nerobia?
@lugie ano? normalne si privarila k zeleninke?
@siska53 no uprimne povedane, mali sme ist na ockovanie prve v 3. mesiacoch a druhe sme mali volat po 6 tyzdnoch ale mam operaciu tak, ze ho zaockujeme ked budem mat PO a zavesila 🤷♀️ k nej sa dostat 🤷♀️
No to bol iste len vtip, ze 4,5 mesacnemu vydelovat jedlo..😄 Nie, tucniak nebude. Zacne lozit, chodit a bude chudnut. Len mu dopraj, co ziada. Co by ine matky za to dali.
@lugie rada by som, no nemam socialne siete 😑
@beata_k pravda, skusim tak najprv zeleninku a potom pridavat 🙈

Koľko mesiacov má malý ?