Mesačné dieťa stále plače pred a aj po jedení
Prosím vás, poraďte, lebo už som zúfalá. Naše dieta ma mesiac a neustále place. Doktor zmenil mlieko lebo ma reflux, to sa upravilo, ale place stále aj pred aj po jedení. Lekar povedal že je zdravá len ju mám častejšie kŕmiť vždy keď si vypyta a neriadiť sa tabuľkami. Dávam mu umelé mlieko. Ale ma mesiac a nestačí mu ani 150 ml, mám dat skusit viac. Či je až taký hlados? Bojim sa aby som mu neublížila 😔
@nina296 a aké mlieko nakoniec dávate, myslím typ
@nina296 dávali sme Nutrilon bezlaktózový nakoniec. Vtedy bol ten najlepší lebo ho preplácala poisťovňa a lekári mali províziu. Od minulého roka prepláca poisťovňa BEBU,tak pediatri vymenili plagáty a nič iné ako Bebu počuť od nich nebudeš 🤷 ale určite smer gastro,trvajte na tom. My sme na to prišli asi až po 5 mesiacoch a trvalo cca 4 mesiace kým sa nám zahojili črevá. Prvo som myslela že mlieko nezaberá,ale z gastro mi povedala,citujem"to pri každom kŕmení ako by sme dieťatku vidličkou po črevách prešli" keď malo intoleranciu a my sme obyčajné mlieko dávali. Takže zázraky od zmeny mlieka čakať hneď netreba. Možno postupné zlepšenie.
@misisika ahoj môžem sa opýtať keď nám dala dr mlieko nutrilon allergy digestive care s tým že môže ísť o alergiu na kravskú bielkovinu no place stále plus mame isto skrytý reflux lebo vždy hneď vygrcka predtým sme mali sunar ÁR tiež plakala ale aspoň negrckala. Teda môže ísť aj tak o alergiu na laktozu keď má takéto mliecko ? Keďže nepomaha ?
@romik39 digestive ma znížený obsah laktozy 😉 a na reflux ma co? Pridávate nutriton do mlieka?
@romik39 nekojite vôbec?
@ja_bb ja som skúšala 8🙄 , pokiaľ sa prišlo na abkm
@danielahamar my už mame aj nutrilon digestive care a nezabral akosi menej prdka to ale o to viac grcka a chrci sa jej to vracia 😑
@nina296 ahoj, moj syn mal dlho ten istry problem. Tiez sa neprislo na pricinu a tiez bola "diagnoza" lebo je take. Ale chcem sa ta spytat, ci si v tehotenstve nebrala magnezium. Bola nejaka studia, ze pri brani vacsieho mnozstva magnezia, si dieta vytvara zavislost a po porode place. Neviem ci je to pravda - nedohladavala som to. Ale napadlo ma, ze sa ta spytam, ci si ho nahodou nebrala, ked vidim diskusiu. Lebo ja som brala a vela, lebo mi zastavovali predcasny porod.
@kittykat22 nie je, ja som brala 6xdenne magnerot to posledného dna
@romik39 to bude reflux, takže len vyvýšena poloha asi
@danielahamar nechapem. Pises, ze ty si brala magnezium a bejbe bolo v pohode a neplakalo?
@kittykat22 nebrala som vôbec magnezium, malo aj reflux až pokým nezačalo papat prikrmy, tak asi aj preto take bolo🙂
@kittykat22 áno presne tak, brala a babo následky nemalo
@danielahamar ale ja som sa pytala autorky kt. dieta place, nie teba.
@nina296 ja som mala ten isty problem ale intolerancia laktozy + reflux, takze :D dovodov bolo viac 🙂)) dik za odpoved
@kittykat22 13.27 si sa mňa pytala
@julka97646 ako sa to prosím zistilo? Robia sa nejaké testy. Ja mám silnú alergiu na mlieko potvrdenu a potvrdenu aj intoleranciu laktozy. Mám pocit že moja nemá 10 minút v dni čo by nerevala…

Áno do každého môžete, možno ani nebude treba plnú odmerku nutritonu, treba to vyskúšať, ci nestačí polka