icon

Mlieko zahustené krupicou pre 3-mesačné dieťa

31. dec 2022

Môže dať starká 3,5percentne mlieko zahustené s obyč krupicou?
Dieťa má 3mesiace. Za starých čias tak boli odchovane spomínala.

Strana
z2
ema22270
31. dec 2022

@ema22270 a doplnim mlieko urcite nie. V ziadnom pripade, to by mi ani nenapadlo - starsi syn ma ekzem od narodenia pomaly a bohuzial ma alergiu aj na mlieko, a kopec inych alergii.

misinka0611
31. dec 2022

Toto by som nedovolila..

123nikolaa123
31. dec 2022

no odpadávam, však je plno umelých mliek v skatuliach ...

zdenkastanka
31. dec 2022

@euka210 aale ved je silvester, co jake spanie 🤪🥴🥳

zdenkastanka
31. dec 2022

Na starku bacha , v nestraženej chvili dieta posadi na gauč a oblozi vankusmi.

jexica
31. dec 2022

od 4 az by som dala

svetlonos
1. jan 2023

Kamoskona dcera davala dvojmesacnemu synovy jogurty. Prezil to alergie nema ale ked sa to zistilo, plus ine veci (drogy v tehu), vsetkym vlasy dubkom stali!
Co ma co babka kecat a rozhodovat o niekoho doetati?? Nech mu da rovno halusky bryndzove 🙈

mimi3008
Autor odpoveď zmazal
mimi3008
1. jan 2023

Samozrejme, ze nie!!! Pre pana Jana, to su fakt dnes este matky, ktore sa toto realne pytaju? Krupica ma lepok, zavadza sa az po pol roku u deti vylucne dojcenych alebo vylucne na UM, pei kombinacii MM a UM po 5.mesiaci, ale musi byt podany do 7.mes.kvoli imunologickemu oknu. A kravske mlieko 3 mesacnemu? To snad nie!!!

gladys_07
1. jan 2023

Starka nech prenecha rozhodnutia o vyzive dietata jeho rodicom. Svoje si uz vychovala (nepochybujem ze najlepsie ako vtedy vedela), dnes je veda trosku inde. Ani ona by nechcela byt operovana pristrojmi spred 30. rokov

miriam11
Odpoveď bola odstránená
strapec
1. jan 2023

@miriam11 našťastie 👍🏻 mlieko je mlieko, treba si prečítať vyhlášky a nie len trepať hlúposti, lebo dakto povedal

cimage
1. jan 2023

@strapec a tie kravicky si ziju stastne na zelenej lucke? Nie su nahodou dopovane kde cim nech davaju co najviac mlieka? Samozrejme sa to prejavi aj na mlieku. Mne to povedala aj sama pediatricka.

strapec
1. jan 2023

@cimage zmeňte pediatričku potom, okrem toho nájdete v obchodoch aj mlieko od šťastných kravičiek zo zelených lúk - tie sa mimochodom chovaju hlavne na mäso, kravy sa nedopujú, ale kŕmia a mlieko prechádza niekoľkými kontrolami, kde sa kontrolujú nie len atb, ale aj hormóny, trošku si naštudujte a nedémonizujte tak obyčajnú surovinu ako je mlieko 🤦🏼‍♀️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kornelies
1. jan 2023

NIE!!!! Tak mozu matky krmit svoje deti v rozvojovych krajinach, ked nie su peniaze na vyzivu.
Vrati sa to dietatu ako bumerang vo forme alergii a potom nech si starka bucha hlavu o mur, ked bude platit na bezlepkove, bezlaktozove, atd potraviny.

cimage
4. jan 2023

@strapec 🤦🏽‍♀️🤷🏻‍♀️

Strana
z2