Mlieko zahustené krupicou pre 3-mesačné dieťa
Môže dať starká 3,5percentne mlieko zahustené s obyč krupicou?
Dieťa má 3mesiace. Za starých čias tak boli odchovane spomínala.
Toto by som nedovolila..
no odpadávam, však je plno umelých mliek v skatuliach ...
@euka210 aale ved je silvester, co jake spanie 🤪🥴🥳
Na starku bacha , v nestraženej chvili dieta posadi na gauč a oblozi vankusmi.
od 4 az by som dala
Kamoskona dcera davala dvojmesacnemu synovy jogurty. Prezil to alergie nema ale ked sa to zistilo, plus ine veci (drogy v tehu), vsetkym vlasy dubkom stali!
Co ma co babka kecat a rozhodovat o niekoho doetati?? Nech mu da rovno halusky bryndzove 🙈
Samozrejme, ze nie!!! Pre pana Jana, to su fakt dnes este matky, ktore sa toto realne pytaju? Krupica ma lepok, zavadza sa az po pol roku u deti vylucne dojcenych alebo vylucne na UM, pei kombinacii MM a UM po 5.mesiaci, ale musi byt podany do 7.mes.kvoli imunologickemu oknu. A kravske mlieko 3 mesacnemu? To snad nie!!!
Starka nech prenecha rozhodnutia o vyzive dietata jeho rodicom. Svoje si uz vychovala (nepochybujem ze najlepsie ako vtedy vedela), dnes je veda trosku inde. Ani ona by nechcela byt operovana pristrojmi spred 30. rokov
@cimage zmeňte pediatričku potom, okrem toho nájdete v obchodoch aj mlieko od šťastných kravičiek zo zelených lúk - tie sa mimochodom chovaju hlavne na mäso, kravy sa nedopujú, ale kŕmia a mlieko prechádza niekoľkými kontrolami, kde sa kontrolujú nie len atb, ale aj hormóny, trošku si naštudujte a nedémonizujte tak obyčajnú surovinu ako je mlieko 🤦🏼♀️
NIE!!!! Tak mozu matky krmit svoje deti v rozvojovych krajinach, ked nie su peniaze na vyzivu.
Vrati sa to dietatu ako bumerang vo forme alergii a potom nech si starka bucha hlavu o mur, ked bude platit na bezlepkove, bezlaktozove, atd potraviny.

@ema22270 a doplnim mlieko urcite nie. V ziadnom pripade, to by mi ani nenapadlo - starsi syn ma ekzem od narodenia pomaly a bohuzial ma alergiu aj na mlieko, a kopec inych alergii.