Môže 13-mesačné dieťa jesť sviečkovú s prísadami?
Ahooj môže 13 mesačné sviečkovú sme vším všudy? :D zabudli sme odobrať zeleninku a už tam je slaninka. Soľ a korenie ešte neni. Čo myslíte? 🙈
Nemalo by sa nič stať ja by som dala
A čo by sa malo akože stať?? Umrie z kúska slaniny?
Môže, však zas nezje porciu ako dvaja robotníci
Slaninka raz za čas mu nijak neublíži
A čo by sa malo akože stať?? Umrie z kúska slaniny?
@belllinka a vy neumriete za to že ste nepríjemná jak osina v zadku hneď?
Tak zrovna klasika pre 13 mesacne dieta to nie je, ale ved toho zas nedas vela.
Ja osobne by som nedala, ale pozerám sa na to očami dospelého človeka, ktorému je po sviečkovej na umretie. Mne ju proste netrávi, je mi z nej vždy ťažko, teda už ju ani nejem....
Jedna znama ma u babatka do 1r zavedenu tlacenku, jelita, klobasy, salko a podobne humusy... takze kvoli trosku slaniny by som stresy asi nerobila 😅
Kúsok slaniny mu neublíži.
neviem ako pripravuješ sviečkovú od začiatku, ale ak nie je prehnane mastná omáčka, a píšeš, že si ešte nekorenila tak je to ok. Odober z omáčky, a zvyšnú ochuť pre Vás.
Jasné, môže.
A kolko toho realne zje?lebo napriklad moje deti v takom veku mozno ochutnali jednu lyzicu a viac nechceli...takze tazku hlavu by som si nerobila...je vo faze zoznamovania sa s jedlom..
A kolko toho realne zje?lebo napriklad moje deti v takom veku mozno ochutnali jednu lyzicu a viac nechceli...takze tazku hlavu by som si nerobila...je vo faze zoznamovania sa s jedlom..
@ivinkapink naša zje všetko čo jej naložím a ešte jej málo je
Tak to mate super 😊 ale z tej svieckovej jej nema co ublizit, pokial ta slanina nie je velmi preudena..

Kludne. Kusky knedlika k tomu a nadrobno hovadzie masko. Vsetko vo potrebuje 🥰