icon

Môže 13-mesačné dieťa jesť sviečkovú s prísadami?

9. máj 2025

Ahooj môže 13 mesačné sviečkovú sme vším všudy? :D zabudli sme odobrať zeleninku a už tam je slaninka. Soľ a korenie ešte neni. Čo myslíte? 🙈

zuzap33
9. máj 2025

Kludne. Kusky knedlika k tomu a nadrobno hovadzie masko. Vsetko vo potrebuje 🥰

nin12345
9. máj 2025

Nemalo by sa nič stať ja by som dala

belllinka
9. máj 2025

A čo by sa malo akože stať?? Umrie z kúska slaniny?

pribinak
9. máj 2025

Môže, však zas nezje porciu ako dvaja robotníci
Slaninka raz za čas mu nijak neublíži

autor
9. máj 2025
@belllinka

A čo by sa malo akože stať?? Umrie z kúska slaniny?

@belllinka a vy neumriete za to že ste nepríjemná jak osina v zadku hneď?

anjelicek26
9. máj 2025

Tak zrovna klasika pre 13 mesacne dieta to nie je, ale ved toho zas nedas vela.

sella38
9. máj 2025

Ja osobne by som nedala, ale pozerám sa na to očami dospelého človeka, ktorému je po sviečkovej na umretie. Mne ju proste netrávi, je mi z nej vždy ťažko, teda už ju ani nejem....

evcagabi
9. máj 2025

Jedna znama ma u babatka do 1r zavedenu tlacenku, jelita, klobasy, salko a podobne humusy... takze kvoli trosku slaniny by som stresy asi nerobila 😅

januska12323
9. máj 2025

Kúsok slaniny mu neublíži.

som_realistka
9. máj 2025

neviem ako pripravuješ sviečkovú od začiatku, ale ak nie je prehnane mastná omáčka, a píšeš, že si ešte nekorenila tak je to ok. Odober z omáčky, a zvyšnú ochuť pre Vás.

zuzanockamt
9. máj 2025

Jasné, môže.

ivinkapink
9. máj 2025

A kolko toho realne zje?lebo napriklad moje deti v takom veku mozno ochutnali jednu lyzicu a viac nechceli...takze tazku hlavu by som si nerobila...je vo faze zoznamovania sa s jedlom..

autor
9. máj 2025
@ivinkapink

A kolko toho realne zje?lebo napriklad moje deti v takom veku mozno ochutnali jednu lyzicu a viac nechceli...takze tazku hlavu by som si nerobila...je vo faze zoznamovania sa s jedlom..

@ivinkapink naša zje všetko čo jej naložím a ešte jej málo je

ivinkapink
10. máj 2025

Tak to mate super 😊 ale z tej svieckovej jej nema co ublizit, pokial ta slanina nie je velmi preudena..