icon

Môže alergická reakcia súvisieť s príkrmom z mrkvy?

jamrinka
9. sep 2025

Dobrý deň, prosím vás môže súvisieť tento výsyp s príkrmom konkrétne mrkvou? Dcéra má 5 mesiacov a na tretí deň ako jedla mrkvu sa objavil vysyp, ale len na chrbte. Bola aj očkovaná, neviem teda či by to mohlo súvisieť aj s očkovaním.

Môže alergická reakcia súvisieť s príkrmom z mrkvy?
pribinak
9. sep 2025

Veď zrus krvi, daj zemiak cuketu tekvicu a nervu daj za nejaké 2 týždne a uvidis či znova bude mat bábätko nejaký vysyp

anonym_4af3f5
9. sep 2025

@jamrinka to je z obchodu mrkva?mohla byť postriekana, ale skôr si myslím, že z očkovania reakcia.Doktorke si volala?bolo by dobré dať dithiaden, alebo nieco

anonym_4af3f5
9. sep 2025

@jamrinka kojis?mohla si ty niečo zjest

pribinak
9. sep 2025
@anonym_4af3f5

@jamrinka to je z obchodu mrkva?mohla byť postriekana, ale skôr si myslím, že z očkovania reakcia.Doktorke si volala?bolo by dobré dať dithiaden, alebo nieco

@anonym_4af3f5 takémuto bábätku dithiaden bez odporúčania lekára nie. Stačí dať fenistil kvapky

jamrinka
autor
9. sep 2025
@anonym_4af3f5

@jamrinka kojis?mohla si ty niečo zjest

@pribinak dr. povedala aby som momentálne nedávala žiadne príkrmy
@anonym_4af3f5 áno boli sme s tým u dr., nevedela mi ani ona s určitosťou povedať z čoho by to mohla mať. Kázala fenistil 3x denne a natieram aj Biodermou ATODERM … a áno mrkva bola z obchodu 😏
@anonym_4af3f5 kojím, jem normálne skoro všetko samozrejme s mierou, ale ešte sa mi nestalo že by sa takto vyhádzala