icon

Môžem pre alergické dieťa zmeniť mlieko?

princezna211
7. dec 2024

Maminky mam otázku viem ze to je somarina ale ja už neviem,
Maly ma neocate mliecko lebo mal ekzém vraj alergia na kravsku bielkovinu alwbo atopicky ekzem ale on vypije max 40ml a to je všetko, nespi poriadne stále reve je hladny
Nemôžem mu dat aspoň raz za deň iné mliecko co mal predtým? podľa vás?

pribinak
7. dec 2024

Veď skús, ale v pondelok by som to konzultovala s pediatrickou, že toto mlieko ho nezasyti

princezna211
autor
7. dec 2024

@pribinak samozrejme to budem

kvietok1233
7. dec 2024

@princezna211 moja mala sa vysypala z normálneho um na celom tele...neskôr jej začali exemy...pila Beba hypoalergénne a zasytilo ju v pohode...neviem koľko má dieťatko ale myslím že do 6 mesiacov aj bolo na predpis...skús vymeniť mliečko za iné ale skôr by som išla do tých hypoalergennych ak to odporúčal aj pediater. Bebu dostať aj v lekárni alebo v DM majú len tam je drahsia

princezna211
autor
7. dec 2024

@kvietok1233 nám hneď neocate a neriešim ale to proste nechve

princezna211
autor
7. dec 2024

@kvietok1233 a ako vyzerá ta beba prosím🙂

kvietok1233
7. dec 2024
dame2
8. dec 2024

Skúste sa na toto mlieko opýtať, nám ho predpisovali, syn má ABKM a Neocate mu tiež nerobil dobre, toto mlieko bolo perfektné

angeli121212
9. dec 2024

@princezna211 kamoškyn malý má ABKM a pediater jej odporúčal začať hypoalergénnym mliekom tam je tá mliečna bielkovina upravená aby bola ľahšie stráviteľná a ak by toto nepomohlo až potom by skúsili neocate..

princezna211
autor
9. dec 2024

@angeli121212 ja som si tiež dala predpísať už to lebo toto neocate akoze pomohlo no ale otrasne to je nekaka. Pekne nepokojný je strašne nechce papat

angeli121212
9. dec 2024

@princezna211 no to neocate má inú chuť ako bežné mlieka vraj nie je ani zďaleka tak sladké a celkovo deťom po zmene mlieka moc nechutí čiže za mňa tiež skúsiť najskôr hypoalergénne a potom uvidíš..