Nashi hrušky pre dieťatko
5. dec 2016
Ahojte, neviem, ci sa tu uz podobna tema rozoberala...prosim maminky, ako je to s hruskami nashi (cize korejske, cinske atd.) v ramci prikrmov? Su vhodne? Moj malicky ma 6 mesiacov, rada by som mu ozivila jedalnicek...no mame ekzem, tak chcem byt opatrna. Budem vam velmi vdacna za vase tipy a skusenosti 🙂
Urcite nie, take male babo ma jest najma lokalne potraviny, nie nieco co sa zbiera nezrele a je 100x striekane, aby prezilo cestu. Casto mamicky hovoria o "spestreni stravy", deti to nepotrebuju. Radsej dokola tie iste kvalitne veci ako taketo vymyslaniny. Ina vec by bola, keby ste zili v cine a kupili by ste si to pekne zrele na trhu 🙂

ak mate problem s ekzemom, tak neriskuj. islo to sem tyzdne, musi to byt plne chemie ... inac moj maly z hrusiek riadne prdel - tak aj na to pozor.
ja som z ovocia dlho davala len jablko a banan, potom hruskovu domacu vyzivu. ak chces daco pridat, skus mozno radsej cucoriedky. urcite mozes avokado.
inac to ozivenie, tiez som to bral atak, ze stale je to iste, ale potom som si povedala, ze vlastne ten prikrm je pre neho odzivenie od mlieka. ved ked sa mu dovtedy neprejedla jednotvarna mliecna strava, tak ten jeden/dva prikrmy denne su pre neho ako hostina v michelinovej restike 🙂