icon

Od koľkých mesiacov ste dávali deťom med?

camilla_1
10. mar 2012

Ahojte mamicky
Dost ma zaujima otazka ze kedy je vhodne dat dietatu med vraj by sa nemal do roka davat ani do cajika je to pravda ? od kolkych mesiacov ste davali detom vy ? 😕

Strana
z2
bessdonna
21. aug 2023

@lenkakravcova potom uz ale sluzi len na osladenie, nie? Lebo sa znicia prospesne latky

lenkakravcova
21. aug 2023

@bessdonna Áno, tak tak.

evelynka86
13. júl 2024

@lenkakravcova a to je na co dobre? Dieta si zvykne na chut sladkeho a potom nechce pit/jest "bezchutove" potraviny.. stale nerozumiem, preco niekomu napadne sladit babatkam caj...? A vlastne - preco 4mes babatku davat caj? Take babo ma pit len materske, prip. umele mliecko... a potom pri prikrmoch ma pit cistu vodicku. A nie medom sladeny caj 🙄 neviem kam sa vsetci ponahlate s tymi sladkymi vecami.. co dieta nepozna, to mu nechyba..

lenkakravcova
13. júl 2024

@evelynka86 Moje dieťa pije väčšinu času mlieko. Teraz už je väčšia, 1,5r a aj vodu čistú, aj so sirupom, aj sladené aj nesladené. Nezdá sa mi žeby niečo kvôli tomu že to nie je sladké nechcela. Ani staršie deti. Aj tie preferujú čistú vodu. Moja mama sladila čaj vkuse - ja ho momentálne sladký neznášam 🤣 takže myslím že to môže mať kľudne aj opačný efekt.

Strana
z2