Odporučte prvé poháriky pre deti
Sme na materskom mlieku, dávame už príkrmy.. aj keď MM obsahuje všetko, chceli by sme kúpiť nejaký "učiaci pohárik"... fľaše nechceme...
Aké typy používajú vaše deti? A odkedy- kedy začať? 🙂
Vďaka
Tiež máme Avent a sme spokojní 😊
U nás nezabrali, vyhodené peniaze, doslova. Nakoniec som mu dala obyčajný umelý pohárik a pil akoby ho používal roky 😁
Maly stamprlik. Krasne chyti do mini rucky a ak sa na zaciatku obleje, tak iba malo. 🙂
Ahoj. My sme vyskúšali rôzne. Z toho odporúčam najprv uciaci prechodový pohárik NUK. Má prijemne mäkký naustok a netečie. Používame cca od pól roka. Teraz v 15 mesiacoch sme prešli na uciaci pohárik 360 stupňový. Mame Dr Brown. Tiež netečie a mala už z neho vie piť 🙂 Takze len staví aby už vedela ako veľmi môže pohárik otočiť a potom môže piť z normálneho pohára 🙂
Obycajny detsky plastovy pohar. Od zaciatku
Ked das pozor,krasne sa ti napije
@zuba1987 takéto? 🙂
nie tento... taky bez cucaku, napit sa da z okraju vsade poobvode, ked zatlaci perami, inak ho mozes aj prevratit a nevytecie
@zuba1987 písali ste aj Avent, tak som myslela že tento..ale ten NUK vyzerá dobre. Vďaka
vy ste pisali ze uciaci poharik, predpokladala som ze nechcete cucakove kvoli kojeniu (obcas zhorsia prisanie)
inak maly je kojeny a uuuplne prvy sme mali s cucakom, podobny ako mate vy 😊 ak vasmu drobcovi vyhovuje, kludne pouzivajte ten a potom ked to bude vediet chytit do rucicky tak uciaci hrncek ako na foto co som poslala a potom obyc. mala salocka
U nás je top značka Lomvi či ide o cumliky alebo fľašky aj poharik plánujem kúpiť tej značky
@zuba1987 oki, jasné... nesprávne som sa vyjadrila..ale ďakujem, potom určite vyskúšame 🙂

ahoj, ja by som dala pit prevarenu vodicku od prvych prikrmov, uciace pohariky su super avent a co maji v 101, znacku si nepamatam,