Polročné dieťa nechce jesť
Dobrý deň mamičky 🙂
Potrebujem poradiť alebo podobnú skúsenosť keď máte napíšte mi.Dcérka má za 2 týždne pol roka , už asi týždeň kašlala skôr taký suchý niekedy aj zo spánku tak som zavolala lekárovi spýtala pár otázok a vypísal 2 sirupy Hedelix a Chloratum teva , nezavolal nás na vyšetrenie ani dávkovanie mi nepovedal či to mám obidve dať alebo len jedno tak som dala obidve , a od rána nemá chuť jesť.Ešte aj kojím nechce ani to len aa hrá, ráno kašu odmietla spalaa potom polhodinu , potom som skúsila jablčko s mrkvou nechcela tiež len vyplúva a robí prrrr s ústami a jedlo lietavvšade .:D môže to byť zo sirupu? Kedy ju mam zobrat na pohotovosť keď nebude jesť? Či mam počkať ešte ? .
@diamond444 s čím ju chceš brat na pohotovosť? Nemá horúčku, ani ju neudusí, dojčiť sa dojčí, prijíma tekutiny.
S čím chceš ísť na pohotovosť?
@diamond444 polrocne kojene deti uz jedia kase?
@pribinak zatial s nicim, ale ked cely den nebude jest to je v pohode ? :D
@0silvia0 áno jedia je to niečo čudné ? Má hmotnosť viac ako je v norme :D a 5 mesiacov bola plne kojená len nejedla nestačilo jej nervózna bola , tak doktor kázal zaviesť stravu pomaličky a čo je na tom veď aj na obale sú dokonca od ukonč. 4 mesiaca 🙂
@diamond444 má 6 mesiacov, načo ju tlacis kasami? Výrobcovia aby predali čo najviac sú schopní písať aj od 2 mesiacov. A teba keď škriabe v hrdle, tak tiež ti nechuti jesť. Veď dojcis, to je tvoja obrovská výhoda, má mlieko.
@pribinak nemám tolko mlieka a ani nechce mlieko len v noci a nezaujímajú ma podobné komentáre typu toto prečo toto sa tak nemá atď ....nechajte si pre seba pýtala som sa na niečo iné a nie aby niekto rozoberal stravovací režim mojej dcéry pre ňu to je dobré a vyhpvuje jej to tak chodte sa venovať niečomu inému !
@diamond444 amen
Na pohotovost nemusis utekat, ponukaj jej jedlo v zvycajnom case a to co zvyknes. Ked zje 2 lyzicky nevadi. Ponukni prso, vodicku. Z liekov by to nemalo byt, proste nema chut do jedla. Kludne aj 2-3 dni to moze trvat. A davaj nieco jednoduchsie, staci jej v tomto veku na obed nejaky zeleninovy prikrm, popripade ovocna vyziva a hlavne mlieko.
@martinuska dakujem , ponukla som jej znovu mrkvicku s jablkom co som varila uz zjedla pol misky takze uz som spokojnejsia 🙂
A ked mas malo mlieka tak ho este netreba nahradzat jedlom ale babo dokrmit umelym mliekom. Prepac, ale netreba sa ponahlat s jedlom, v pol roku aj nedojcene deti maju 1 prikrm na obed a mozno 1 ovocny. A ked su chore, tak piju cely den len mlieko.
@diamond444 prepac, si podrazdena a podrazdene reagujes. Naozaj som netusila, ze kojene deti jedia kase, ja som to mojim detom vobec nedavala a v tomto veku uz by mi to vobec nenapadlo. Na krabici je to napisane pre deti na umelom mlieku.
Ale nakoniec je vsetko ok, dieta ti vlastne zjedlo pol misky jedla, tak sa mozes upokojit😶

@diamond444 teda lekár sa spýtal pár otázok opravujem