icon

Poraďte stolný mixér na smoothie

lucianakoniku
21. feb 2015

Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖

agi78
14. apr 2017
Používateľ agi78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agi78.

Chutne smoothie sa da pripravit aj bez mixera, na stranke naturazdravie.sk najdete rozne smoothie napoje v dehydrovanej forme,ktore staci uz len zmiesat s vodou.

zeytin
14. apr 2017

@liviadanova My pouzivame Elektolux a je paradny 🙂 Su k nemu dve nadoby, ziadny spinavy riad, rozmixuje skvele🙂 a cena je prijatelna....

marllik
14. apr 2017

@agi78 cerstve je cerstve a tie hotove dehydrovane su tak drahe, ze za mesiac - dva ich denneho pouzivania by som mala "splateny" stolny mixer 😁
Ja mam vysokootackovy ORAVA Rm 2000 s 2litrovou nadobou a som velmi spokojna. Rozmixuje na jemnucko i mrkcu ci cviklu nakrajanu na kusky. Predtym som mala mixer z lidlu a tvrdu zeleninu som musela najskor nastruhat.

agi78
14. apr 2017
Používateľ agi78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agi78.

su drahe ale setria cas😉a ich výhodou je ze maju vsestranne pouzitie, da sa s nimi ochutit napr. biely jogurt

lilu74
14. apr 2017

Ja si stavim stavu a do drene dam tiez zo stavy a mam desiatu/olovrant😉2v1👍

liviadanova
14. apr 2017

@zeytin Prosím ťa napíšeš mi aj konkrétny typ? 😉 Ďakujem!

zeytin
15. apr 2017

@liviadanova je to elektrolux ESB 2500 🙂

liviadanova
15. apr 2017

@zeytin vďaka 😊

12romi34
20. apr 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Ja používam úplne perfektne výkonný. Spolu s mixérom sme mali rodinné balenie flašiek s rôznym objemom - čo nám vyhovuje. Každá nádoba má viečko a uzatvárateľný náustok, vhodné na cesty, do školy aj na výlety 🙂 Ak chceš môžem presne pozrieť aký mám.

alenky
20. apr 2017

Mam obycajny sencor smoothie maker za 24e a som max.spokojna

bluehatatitla
27. apr 2017

Prosim vas, zaujima ci tieto mixery zvladnu aj tvrdu zeleninu, napr. korenovy zeler, cervenu repu a pod. Napriklad ten ospevovany G21?
Dik.

bluehatatitla
27. apr 2017

JA rozmyslam ze kupim tento: https://www.nay.sk/catler-pb-4050-stolovy-mixer...
S firmou Catler mam dobru skusenost, mam od nich odstavovac uz asi 2 roky a je perfektny.
Od G21 ma odradza jeho mohutnost, tiez 2,5 l nadoba. Myslim, ze s tym Catlerom nic nepokazim. Nahodou, nema s nim niekto skusenost?

brusnatanecnica
27. apr 2017

@bluehatatitla
Ja mam G21, nelutujem kupu, hoci sa mi to videlo vela penazi.
u mna fici takmer denne uz vyse 1 a pol roka.
vtedy som dlhsie vyberala, toto sa mi zdalo najvhodnejsie pre nas.
teraz nemam prehlad o trhu, pokukaj, ale G21 by ta nemal sklamat
🙂

katkakovacova95
9. okt 2017

My máme G21 tieež 🙂 nakoniec sme sa rozhodli pre tento mixérik. Je fakt skvelý, mixujeme každý deň. Deťom smoothie veľmi chutí a taktiež manžel si pochvaľuje. Vždy rozmixuje aj menšie semienka. Inááč mne pri výbere pomohla stránka: https://vybavakuchyne.sk/smoothie-mixer-test aa taktiež používateľské recenzie na https://mixery.heureka.sk/ . Veľa šťastia všetkým pri výbere 🙂

irresistible
9. okt 2017

@bluehatatitla ano, zvlada vsetko, aj to vymenovane 🙂 aj ladove kocky aj zmrazene ovocie - nie cely zmrazeny banan ale nakrajany a zmrazeny hej, aj zmrazene cucoriedky, maliny, hocijake orechy a semienka...

mamulienka2
16. dec 2017

My sme sa rozhodli pre ETU tu je recenzia od zuzky:http://smoothie-recepty.sk/eta-vital-blend-digi-recenzia/
tiež som sa rozhodovala medi G21, Klarstein,Nutribulet , ... zatiaľ osobné skúsenosti nemám lebo čaká na štedrý večer ako darček ...

miska569
Odpoveď bola odstránená
katka3213
Odpoveď bola odstránená
anetkaklus
30. apr 2019
Používateľ anetkaklus je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anetkaklus.

Ahojte, vidím že je to trochu staršia tema ale tak snáď niekomu pomôže aj moj prispevok. Ja doma nedám dopustiť na náš Concept SM 3410, ktorý viem použiť na velke množstvo kuchynských úloh. Vlastne nie je veľa čo k nemu povedať ale je to dobrý mixér za dobrú cenu. Vybrala som ho na základe viacerých článkov na internete, za najlepší považujem tento https://www.testado.sk/najlepsie-mixery-slahace/.

maruska3210
12. nov 2019

ja mam hore spominany vitamix a tiez som spokojna, aj tie mrazene uplne na jemno rozmixuje, predtym som mala lacnejsi a tam mi ostavali

sunset65
Odpoveď bola odstránená
danka808
4. feb 2020

Maminky poradte prosim vas, ja som mala taky stary mixer este od mojej maminy ale uz to nezvladol a vcera pocas mixovania sa proste vypol sam od seba nejde :( Je mi to strasne luto lebo som ho mala dlho a vsetko mi vedel pomixovat, som zvyknuta si robit na ranajky a na olovrant smoothie, poradte prosim nejaky mixer dobry, ktory zvladne napriklad aj lad lebo si tam zvyknem par kociek zakazdym pridat, pouzivam aj mrazene ovocie a podobne. Taky aby neposiel za pol roka

elistek13
5. feb 2020

@danka808 hentie stare mixery tie vydrzali vsetko, to je pravda 😀 Ja som tiez taky mala ale ked sme sa stahovali do noveho tak som ho nechala mojej mamke lebo ona iny nema a ja som si novy kupila. Chces cisto akoze iba ten mixer alebo taky ako kuchynsky robot?

danka808
6. feb 2020

@elistek13 nie, robot nie. Iba obycajny mixer na smoothie ale taky aby mal ostre tie noze poriadne. Popripade aby sa dali aj nabrusit, ze sa bude dat pekne rozobrat vies 🙂 No mne to je luto strasne, ze sa mi pokazil lebo fakt bol dobry ale zase treba uznat, ze uz ma kopec rokov

sims4
13. feb 2020

Mne by sa tiež taký nejaký lepší páčil, mám doma taký ale to je iba taký lacný čo som kúpila asi ešte keď ešte v lidli mávali akcie na také veci. Ale to stačí, že tam dám napríklad banán, že už je to hustejšie a už mám problém to nejako rozmixovať 😕

elistek13
14. feb 2020

@danka808 Aha a nebolo by ti to lepsie? Lebo vies tam mozes robit viacero veci vie, tam sa uz tie peniazky podla mna trosku viac vyplatia. Nevravim, ze si musis neviem aky drahy kupovat ten mixer ale tak ked chces lepsi tak za 5 korun to nebude vies ako. Ale je to na tebe, musis si ty rozmysliet, ja ta nebudem do nicoho nutit

danka808
20. feb 2020

@sims4 prave preto som chcela aj ja trosku akoze taky lepsi aby som tam mohla dat cokolvek. Ale ten stal iba par eur aj tak nie?
@elistek13 nie 🙂 Nevravim, ze je to zla vec ale ja proste nechcem teraz kupovat cely robot, chcem len mixer. Nemusis ma uz viac presviedcat 😀

sims4
3. mar 2020

Áno, ten nebol vôbec drahý ale aj tie nádobky sú tam strašne malé, že fakt keď tam chcem dať napríklad banán tak môžem dať iba polovicu ak tam chcem zmestiť ešte aj nie iné a keď si robíš smoothie tak vieš, že tam treba aj vodu alebo napríklad ja si zvyknem dať kokosové mlieko trošku do toho

elistek13
5. mar 2020

@danka808 Ved jasne ja som ti chcela tiez len poradit 🙂 A uz si si teda pozerala nejaky za dobru cenu?
@sims4 A vyuzivas ho casto? Ci si uz prestala ked je taky nestastny? Skusala si v tom robit aj nieco ine ako smoothie?