icon

Poraďte stolný mixér na smoothie

lucianakoniku
21. feb 2015

Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖

sims4
10. mar 2020

@elistek13 Vieš čo využívala som ho každý deň, lebo ja som si strašne zvykla si tiež robiť na desiatu so sebou do roboty smoothie, bolo to rýchle, to iba vypiješ, nemusíš pritom prestať robiť takže mi to vyhovovalo ale teraz už moc nie

elistek13
13. mar 2020

@sims4 To si viem predstavit, no ak ho chces pouzivat kazdy den tak by si mala hladat taky trosku kvalitnejsi. Aby bol urceny priamo na denne pouzivanie

danka808
16. mar 2020

@elistek13 vies co teraz len cez internet mozem pozerat a par som nasla ale cakam teraz ci nahodu nebude niektori v akcii, ze by som este nieco usetrila

elistek13
19. mar 2020

@danka808 To je pravda, teraz ti nic ine uz nezostava ale aspon mas na to cas teraz a mozes si kazdy poriadne preklepnut aj recenzie pozriet a tak 🙂 Popozeraj stranky nejakeho elektra co maju, mozno budu mat teraz aj nejake lepsie akcie a tak

sims4
27. apr 2020

@elistek13 Veď chápem ale to tam nikde nepíšu vieš, ja by som potrebovala tiež poradiť taký nejaký čo už majú baby odskúšané, že sa nekazí a že toho dosť zvládne. Keď už mám do toho investovať tak aby to aj za to stálo

danka808
28. apr 2020

@elistek13 hej uz mam asi vybraty jeden ale chcela som este pockat, ci nebude nejake tie zlavicky, ze by som nieco usetrila lebo som stale tak dufala, ze by mozno mohli otvorit zase normalne obchody ale asi to tak nevyzera takze si ho objednam 🙂

elistek13
30. apr 2020

@sims4 To chapem, akoze toto este nie je tak drahe ale ked pride na take veci ako je chladnicka, pracka a fakt take drahe spotrebice tak na tom dost zalezi aj men
@danka808 Fakt? A akyyy?

danka808
1. máj 2020

@elistek13 No videla som ho zatial iba na internete kvoli tejto situacii ako som uz pisala. Je to sencor, taky trosku lepsi ale nie je moc drahy. Premyslam, ze ho objednam a nebudem cakat kym vsetko otvoria. Ktozvie ako dlho to este bude takto, aj ked uz maju otvorit niektore dalsie obchody tieto su dost velke a uz sa mi nechce tolko cakat

elistek13
2. máj 2020

@danka808 Aha, kolko stoji?

sims4
3. máj 2020

@elistek13 Len ja by som chcela aj tento trošku lepší, čiže tiež bude drahší. A neviem teda ako ty ale mne dosť záleží na tom aby sme peniaze investovali dobre, či je to desať alebo sto eur

danka808
4. máj 2020

@elistek13 Vies co nasla som ho na roznych e-shopoch za rozne ceny ale tak okolo nejakych 130 eur to vychadza, niekde viac niekde menej ale pozeram aj na dorucenie lebo uz som ho skoro objednala a potom pozeram na datum dorucenia a bolo to o mesiac takze to som hned zrusila :D

elistek13
30. jún 2020

Pozerala som si to potom a nasla som ho v jednom obchode v akcii tak ked pootvarali tak som si ho bola potom kupit, to bolo asi tyzden na to a dokonca sa mi podarilo zobrat posledny kus takze som bola hrozne rada

danka808
21. júl 2020

@elistek13 Vazne? To si dobre potom pochodila ked este aj v akcii bol 😉🙂 A co nan vravis? Paci sa ti? Co vsetko si v nom uz skusala spravit? Naucila si sa ho aj cistit v pohodicke?

sims4
24. júl 2020

@elistek13 A aký to je teda nakoniec? Prečo si si ho vybrala?

elistek13
27. júl 2020

@danka808 Ano, bola som aj ja rada 🙂 Dufam, ze aj vydrzi co najdlhsie teda a bude sluzit. Zatial som si uz zvykla robit na ranajky kazde rano pekne a aj ma to lepsie zasyti a mam z toho taky dobry pocit
@sims4 Vybrala som sencor smoothie nutri, maju ho cierny a cerveny a vybrala som ho preto, ze malo napriklad v baleni dve tie nadobky, jednu mensiu a jednu vacsiu, vies ho nadstavit kolko ti ma mixovat a este ti to tam aj ukazuje, ze kolko ete, napriklad, ze 60 sekund a nemusis pri nom stat, ho len zapnes a on mixuje

danka808
28. júl 2020

@elistek13 Hej ja som si tiez na to dost rychlo zvykla, je to jednoduche. Len to tam nahadzem, mne napriklad nevadia ani supky takze supem len to co je nevyhnutne, banan, pomaranc a tak. Zvysok davam tak ako to je a niekedy si tam pridavam este kokosove mlieko

sims4
18. aug 2020

@elistek13 Jéj ďakujem za odpoveď 🙂 Ja som už myslela, že si aj na mňa zabudla. Ja by som si asi skôr ten červený ale to je jedno :D Pôjdem ho aj ja pozrieť, kupovala si ho v nejakom obchode normálne či cez internet iba? Vieš by som chcela vedieť, že kde ho majú

elistek13
19. aug 2020

@danka808 Jaj akoze davas napriklad jablka so supkou a tak? Davas napriklad aj uhorku do toho?
@sims4 Nie je za co 🙂 Nieeee, nezabudla som len som tu dost dlho nebola, nemala som nejako cas na to. Vsetko sa to na mna zase zosypalo, milion veci bolo treba aj doma, v rodine nejake problemy takze tak 🙂 Vies co ja som ho normalne v elektre som ho kupovala

sims4
21. aug 2020

@elistek13 Aha tak to chápem, prepáč 🙂 A v ktorom? Alebo nevieš kde by ho mohli mať? Ja by som ho najradšej aj z internetu objednala, teda minimálne si asi porovnám ceny ale bojím sa toho, že mi potom poštovné zdvihne zbytočne cenu

danka808
24. aug 2020

@elistek13 Jasne vsetko som tam uz skusala, aj spenat a taketo zelene veci 🙂 Aj stopkovy zeler som skusala napriklad, aj ked ten fakt iba v malom mnozstve lebo je to dost taky vyrazny 🙂

elistek13
25. aug 2020

@sims4 Vies co v elektri pri nas normalne ale ved ked si to zadas do google tak ti hned vyhodi kde ho maju aj za kolko, niekde ho mozno aj v akcii budu rovno mat. Riad sa radsej tym co tebe ukazuje aby si zbytocne draho nekupila
@danka808 Fakt? Aj taketo zeliny ti to berie? A je to uplne tekute, nezostavaju tam potom kusky?

danka808
26. aug 2020

@elistek13 Ano, vsetko proste co mi napadne. Aj mrkvu som tam uz davala, proste akukolvek zeleninu alebo ovocie. Samozrejme banan, pomaranac a podobne to supem ale inak sa snazim co najmenej aj kvoli odpadu, co nie je treba, to nevyhadzujem

elistek13
27. aug 2020

@danka808 To je super, aj ja by som to tak chcela robit. Ale pri uhorkach napriklad sa bojim davat aj supku, vies kadeco tam davaju a tak. Neviem ci sa to moze. Hlavne ak by som chcela taketo nieco robit pre deti napriklad

danka808
28. aug 2020

@elistek13 My mame teraz v lete prakticky skoro vsetku zeleninu a ovocie od nasich zo zahradky takze sa nebojim. A ked to mixer zvladne tak fakt nemam dovod supat to. Ale chapem, ze nie kazdy ma take moznosti

sims4
31. aug 2020

@elistek13 Jaj no dobre tak pozriem nejaké na internete a uvidím, že kde ich majú a hlavne za koľko. Veď to ti aj google hneď vie tuším rovno porovnať podľa toho čo som videla. Joj len aby som ho už mala doma

elistek13
2. sep 2020

@danka808 Joj to mate potom super. My nemame nikoho takeho v okoli co by takto pestoval zeleninu a ovocie. V lete zbehnem sem tam aspon na trh ale tam tiez kolkokrat nemas istotu, ze je to domace
@sims4 No pozri si. Vies ako niekomu by nevadilo dat za taky mixer aj stovky eur ale zase naco. Myslim, ze medzi drahsim a lacnejsim ziadny moc velky rozdiel nebude

danka808
22. sep 2020

@elistek13 Viem, ze mame stastie ale tak tiez uz teraz bude koncit sezona takze budem musiet zhanat niektore veci aj po obchodoch. Ale zvykla som si dost chodit aj do tych farmarskych celkom, len tam mavaju proste sezonnu zeleninu

sims4
23. sep 2020

@elistek13 Niekomu nie ale tak ja tiež teraz nemám také možnosti. Ale zase nechcem ani nejaký úplne lacný, chcem aby mi aj vydržal aj keď ho budem používať každý deň napríklad

gazah
23. sep 2020

@sims4 Odporúčam Delimano Nutribullet 600, je lacný okolo 60 € a skutočne vynikajúci. POužívam každý deň aj niekoľkokrát na všetko - od orechov cez zeleninu, ovocie....

elistek13
24. sep 2020

@sims4 Tomu rozumiem uplne. Vies co ja mam teraz ten Sencor jeden, neviem ci som ho uz spiminala ci nie, ale ten je tiez dobry. Vsetko donho mozem dat a vysiel ma nieco okolo tej stovky. Niekde som ho tusim teraz videla, ze je aj v akcii ale musis popozerat. To je podla mna este taka normalne cena za takyto smoothie mixer a aj si donho nieco zmesti, nejake prislusenstvo k nemu este bolo a tak.
@danka808 Joj ja by som si tak dala domace paradajky. To mi asi najviac chyba lebo si pamatam ake boli vonave, stavnate, ach