Poraďte stolný mixér na smoothie
Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖
@elistek13 No videla som ho zatial iba na internete kvoli tejto situacii ako som uz pisala. Je to sencor, taky trosku lepsi ale nie je moc drahy. Premyslam, ze ho objednam a nebudem cakat kym vsetko otvoria. Ktozvie ako dlho to este bude takto, aj ked uz maju otvorit niektore dalsie obchody tieto su dost velke a uz sa mi nechce tolko cakat
Pozerala som si to potom a nasla som ho v jednom obchode v akcii tak ked pootvarali tak som si ho bola potom kupit, to bolo asi tyzden na to a dokonca sa mi podarilo zobrat posledny kus takze som bola hrozne rada
@danka808 Ano, bola som aj ja rada 🙂 Dufam, ze aj vydrzi co najdlhsie teda a bude sluzit. Zatial som si uz zvykla robit na ranajky kazde rano pekne a aj ma to lepsie zasyti a mam z toho taky dobry pocit
@sims4 Vybrala som sencor smoothie nutri, maju ho cierny a cerveny a vybrala som ho preto, ze malo napriklad v baleni dve tie nadobky, jednu mensiu a jednu vacsiu, vies ho nadstavit kolko ti ma mixovat a este ti to tam aj ukazuje, ze kolko ete, napriklad, ze 60 sekund a nemusis pri nom stat, ho len zapnes a on mixuje
@danka808 Jaj akoze davas napriklad jablka so supkou a tak? Davas napriklad aj uhorku do toho?
@sims4 Nie je za co 🙂 Nieeee, nezabudla som len som tu dost dlho nebola, nemala som nejako cas na to. Vsetko sa to na mna zase zosypalo, milion veci bolo treba aj doma, v rodine nejake problemy takze tak 🙂 Vies co ja som ho normalne v elektre som ho kupovala
@sims4 Vies co v elektri pri nas normalne ale ved ked si to zadas do google tak ti hned vyhodi kde ho maju aj za kolko, niekde ho mozno aj v akcii budu rovno mat. Riad sa radsej tym co tebe ukazuje aby si zbytocne draho nekupila
@danka808 Fakt? Aj taketo zeliny ti to berie? A je to uplne tekute, nezostavaju tam potom kusky?
@danka808 Joj to mate potom super. My nemame nikoho takeho v okoli co by takto pestoval zeleninu a ovocie. V lete zbehnem sem tam aspon na trh ale tam tiez kolkokrat nemas istotu, ze je to domace
@sims4 No pozri si. Vies ako niekomu by nevadilo dat za taky mixer aj stovky eur ale zase naco. Myslim, ze medzi drahsim a lacnejsim ziadny moc velky rozdiel nebude
@sims4 Tomu rozumiem uplne. Vies co ja mam teraz ten Sencor jeden, neviem ci som ho uz spiminala ci nie, ale ten je tiez dobry. Vsetko donho mozem dat a vysiel ma nieco okolo tej stovky. Niekde som ho tusim teraz videla, ze je aj v akcii ale musis popozerat. To je podla mna este taka normalne cena za takyto smoothie mixer a aj si donho nieco zmesti, nejake prislusenstvo k nemu este bolo a tak.
@danka808 Joj ja by som si tak dala domace paradajky. To mi asi najviac chyba lebo si pamatam ake boli vonave, stavnate, ach

@elistek13 Vieš čo využívala som ho každý deň, lebo ja som si strašne zvykla si tiež robiť na desiatu so sebou do roboty smoothie, bolo to rýchle, to iba vypiješ, nemusíš pritom prestať robiť takže mi to vyhovovalo ale teraz už moc nie