Prvé príkrmy

11. okt 2021

Dobrý deň, prosím Vás poraďte mi, začíname s prikrmami lenže moje dieťa toho veľa nespapa proste nechce, dá si pár lyžíc a potom odmieta…čo mám robiť ? Mame vyskúšaný zemiak, mrkvu, tekvicu maslovú, Hokaidó, neviem čo ešte zo zeleninky jej môžem dať aby jej chutilo…a hlavne koľko by toho mala zjesť, mám v tom už mišung…som aj v skupine na Facebooku ale keď vidim ako tam tým deťom chuti a papáju mám len depresie že moja tak pekne nepapa…ďakujem za každú jednu odpoved.

enoula
11. okt 2021

Je to normálne. Ide o to, aby ochutnala, vylucili sa alergie a postupne sa rozje. Niekto zje hned misku a niekto ledva lyzicu a to trva aj par mesiacov takto. Pokial pribera, tak je všetko v poriadku. Aj tak vzdy budu obdobia, kedy bude viac chutit, inokedy menej. A ked bude aj vas doma vidat jest, tak to urcite pride casom. Kazde dieta je ine, netreba porovnavat

ikissedagirl
11. okt 2021

niektori su proste slabsi jedaci 🙂 a nerozjedia sa nikdy 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yonce
11. okt 2021

ale take male dieta ani viacej ako par lyzic nezje. takze z toho netreba robit hned tragediu. ono sa casom pekne rozpapa.

sonetta
11. okt 2021

Ja dávam ešte kaleráb, petržlen, cuketu, špenát. Niekto aj cviklu, hrach
Skúšala som aj brokolicu, ale bolelo ju bruško.
Mne staršia jedla hneď od začiatku super. Tejto aprílovke to trvalo 2,5tyzdna a ovocný prikrm mi doteraz zje len trosku, za to zeleninový nestíham naberat na lyžičku. Mäso som musela na nejakú dobu zatiaľ vyradiť, nakoľko ju každý večer bolelo bruško z neho. Každé babo je iné.

marianarem
11. okt 2021

Mojmu jedine co chutilo na prvykrat bol hrasok. Tiez to bol lyzickar, velmi pomaly sa rozjedal.

dadymima
11. okt 2021

Ja prikrmujem od augusta a ak nema v prikrme batat tak si da len 1 lyzicku a potom zavrie usta a uz neotvori 🤣 ale ovocne prikrmy mi zjedla zatial vsetky (ale zacala som asi 2 tyzdne dozadu)