icon

Prvé prikrmy a papanie

luss121
6. nov 2021

Ahojte 🙂 , potrebovala by som od vás maličkú pomoc a keďže to neviem dopátrať na internete obraciam sa tu možno mi pomôžete . Začala som malu prikrmovať idem pekne postupne zeleninka atd podľa toho ako sa to máš .Bohužiaľ žijem so svokrou a tá mi odkedy som začala prikrmovať vraví nech jej dám perket guláš piskoty s kravskym mliekom a načo to takto robim . Neraz som jej povedala že teraz to dieťa môže zobrať v pohode ale v dospelosti môže mat problémy . Pravdaže ona mi začne že ona tak deti vychovala a nič im nieje (muž má lepkovu intoleranciu a ja si myslím že kvôli tomu že mu dala 2 mesiacoch piskoty a vlastne odvtedy ho tak kŕmila) Len by som potrebovala nejak laicky vysvetlit prečo nieje dobre dávať v 5 mesiacoch guláš a segedín pretože už som zúfalá . Ďakujem Vám veľmi pekne 😊

denden77
6. nov 2021

@luss121 ja len obdivujem, ze mas energiu niekomu nieco take vysvetlovat 😁 proste nie a bodka, ona si krmila svoje deti, ty si nakrmis svoje 😊

janba
6. nov 2021

Lebo tie deti na to ani nemaju creva a zaludok,aby to vedeli dobre stravit.
Ved sa im vsetko len vyvija, musi sa zacat postupne a nie hned zatazit creva gulasom.

siska53
6. nov 2021

@luss121 lebo je to tvoje dieta a postupujes podla nariadeni lekara.

inana11
6. nov 2021

Mne keď do niecoho išli svokra a mama kecat,rychlo dom im vysvetlila že oni svoju šancu už mali na vychovu a môžu sa obzerať ako im to vyslo a teraz je rad na mne aby som niekoho vychovala,že keď vudem chcieť radu sa opýtam sle svoje myšlienky mi vnucovať nemaju a ani nič kritizovať 😃vysvetli jej to a máš po debatách na rôzne temy😃😃😃

lilyianka
6. nov 2021

@luss121 pekne jej vysvetli, že dieťa je tvoje a budeš dávať jest to,čo TY uznáš za vhodné
A že je ešte malé na to, aby jeho telo strávilo takéto jedlo.