Prvé príkrmy. Vaše rady a skúsenosti
Takze baby, ktore uz mate krmenie deticiek s prvymi mrkvickami a zemiackami a stavickami za sebou, sem so svojimi radami a skusenostami, nech si mame z coho vybrat 🙂

•
10. dec 2008lenka dakujem krasne 🙂 😉 ... my spenatik nemozeme, boli nas ponom brusko, ale ostatne skusime... este raz dik 🙂
0
je to trosku odveci, ale pocuvala som dnes vianocnu koledu. tuto:
1. Šťastie, zdravie, pokoj svätý vinšujeme Vám.
Či ste starý, lebo deti, nezáleží nám.
Z ďaleka sa berieme, novinu Vám nesieme,
čo sa stalo dnešnej noci v meste Betléme.
2. Narodil sa chlapček malý, posiela nás k Vám,
aby ste mu niečo dali, zaniesť mu to mám.
Chlebík, ten už nechce brať, bo Ho nakŕmila mať,
radšej dolár, lebo dukát ráčte mu poslať.
vsimnite si v druhej strofe, cim to ubohe dieta chceli krmit!!!!
normalne som sa do toho vzila a rozculila som sa!!! 😃
1. Šťastie, zdravie, pokoj svätý vinšujeme Vám.
Či ste starý, lebo deti, nezáleží nám.
Z ďaleka sa berieme, novinu Vám nesieme,
čo sa stalo dnešnej noci v meste Betléme.
2. Narodil sa chlapček malý, posiela nás k Vám,
aby ste mu niečo dali, zaniesť mu to mám.
Chlebík, ten už nechce brať, bo Ho nakŕmila mať,
radšej dolár, lebo dukát ráčte mu poslať.
vsimnite si v druhej strofe, cim to ubohe dieta chceli krmit!!!!
normalne som sa do toho vzila a rozculila som sa!!! 😃
Ahojte holky. Chtěla bych se zeptat čím zahušťujete šťávy? Já dávám vodu s moukou ale ztratí to chuť. Děkuji lenka
moj spapka celu misku zeleninky a ma 5 mesiacov. ta miska je velka ako jogurt. 150ml tak v pohode mozes dat. moj maly si az pyta ze este. robi hm hm hm a ma otvorene usta. 🙂 a ci priedat, tazko povedat ci bude chciet. isto by som ho dotlacila niecim. az dokedy by sam neprestal papkat. skus dat mliecko. =-)
ja malemu nezahustujem nic, ale teraz este ani nemam co. a ani nebudem. len to co som pisala naposledy som pisala o mne. ja nezahustujem mukou. tak isto nebudem ani malemu.
ja malemu nezahustujem nic, ale teraz este ani nemam co. a ani nebudem. len to co som pisala naposledy som pisala o mne. ja nezahustujem mukou. tak isto nebudem ani malemu.
Tak když dělám šťávu z masa a k tomu těstoviny tak by to bylo asi řídké, ne? :-p
Zuza, jak se zahušťuje pro dospělé jídlo vím 😃 😉 ptala jsem se na jídlo pro davídka 😉 když mu to zahustím moukou s vodou tak to ztratí chuť. Doktorka říkala, že je to dobré zahušťovat nemléčnou kaší rýžovou 😉
nastruhanym zemiakom-ja muku nedavam-brrr
a detom vobec nie -popucim tam zemiaky ,cestoviny 😃
a detom vobec nie -popucim tam zemiaky ,cestoviny 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli