Ročné dieťa nechce jesť
Mala mi už dva dni poriadne nejedla kapsička spapa aj presnidavku ale keď ma ist obed tak plac zotva zje 2 lyžičky co inokedy zjedla celý tanier je chorá kašle,a idú jej sopliky a zubky moze to mať z toho co robiť mliečko vypije stačí jej to nie je hladná
Tebe tiež nechutí jesť keď si chorá, daj jej čo zje.
nooo,... moja mala ma 5r a niekedy su dni že zje ako pol ročné decko
Ked je chora a idu jej zuby to je normálne. Ved ked pije mlieko tak je to okej
Moje dieťa je vynikajúci jedák ale keď je chorý, nedá do seba nič okrem vody a mlieka. Ja by som ju nenutila ale ponúkala, hlavne nech pije.
nooo,... moja mala ma 5r a niekedy su dni že zje ako pol ročné decko
Ked je chora a idu jej zuby to je normálne. Ved ked pije mlieko tak je to okej
@bellaa3007 mliečko vypije ale sme na umelom aj presnidavku zje alebo kapsicku ale obed nie dnes nedala ani jednu lyžičku a nútiť ju nechcem ked nechce do toho jej idú zúbky,a sopliky a začala aj kašľať
@petra20200 Zuby vedia potrápiť. 😔My nedáme dopustiť na probiotiká Laktera. Chutia ako sladký keksík. Laktera Nature sú u nás osvedčené.
@petra20200 Zuby vedia potrápiť. 😔My nedáme dopustiť na probiotiká Laktera. Chutia ako sladký keksík. Laktera Nature sú u nás osvedčené.
@daves nám už idú prve stoličky tak je dosť zla a placliva ked jej minule išli zubky tiež nechcela jest ale pomali zjedla teraz ani to nezje nic ledva 2 lyzicky co inokedy zje celý tanier a ešte ma malo
Ďasienka sú teraz opuchnuté. Hlávka ešte malá, tlačí to tam, aj na hrdielko a ušká - eustachovu trubicu. Musí ju to bolieť. Preto aspoň tekutiny...nie je už dojčená, preto probiotiká.
Laktera je celá prírodná. Môže sa aj počas tehotenstva a dojčenia. Pomohli by jej. 🍀

@petra20200 ak jej idú zuby a má soplík, je pochpiteľné, že jej nechutí jesť a uprednostňuje mlieko a kapsičky. Teraz ju nechaj tak, nech je to, čo jej chutí, aj keď je toho málo. Možno by zjedla polievky, najmä krémové, dôležité je, aby pila. Keď bude v poriadku a zuby budú vonku, tak obmedzíš mlieko a zrušíš presnídavky a kapsičky, dáš jej ovocie a plnohodnotnú stravu