icon

Ročné dieťa nechce jesť

petra20200
16. júl 2025

Mala mi už dva dni poriadne nejedla kapsička spapa aj presnidavku ale keď ma ist obed tak plac zotva zje 2 lyžičky co inokedy zjedla celý tanier je chorá kašle,a idú jej sopliky a zubky moze to mať z toho co robiť mliečko vypije stačí jej to nie je hladná

anonym_8ff01b
16. júl 2025

@petra20200 ak jej idú zuby a má soplík, je pochpiteľné, že jej nechutí jesť a uprednostňuje mlieko a kapsičky. Teraz ju nechaj tak, nech je to, čo jej chutí, aj keď je toho málo. Možno by zjedla polievky, najmä krémové, dôležité je, aby pila. Keď bude v poriadku a zuby budú vonku, tak obmedzíš mlieko a zrušíš presnídavky a kapsičky, dáš jej ovocie a plnohodnotnú stravu

januska12323
16. júl 2025

Tebe tiež nechutí jesť keď si chorá, daj jej čo zje.

bellaa3007
16. júl 2025

nooo,... moja mala ma 5r a niekedy su dni že zje ako pol ročné decko
Ked je chora a idu jej zuby to je normálne. Ved ked pije mlieko tak je to okej

lucia13022023
16. júl 2025

Moje dieťa je vynikajúci jedák ale keď je chorý, nedá do seba nič okrem vody a mlieka. Ja by som ju nenutila ale ponúkala, hlavne nech pije.

petra20200
autor
16. júl 2025
@bellaa3007

nooo,... moja mala ma 5r a niekedy su dni že zje ako pol ročné decko
Ked je chora a idu jej zuby to je normálne. Ved ked pije mlieko tak je to okej

@bellaa3007 mliečko vypije ale sme na umelom aj presnidavku zje alebo kapsicku ale obed nie dnes nedala ani jednu lyžičku a nútiť ju nechcem ked nechce do toho jej idú zúbky,a sopliky a začala aj kašľať

daves
16. júl 2025

@petra20200 Zuby vedia potrápiť. 😔My nedáme dopustiť na probiotiká Laktera. Chutia ako sladký keksík. Laktera Nature sú u nás osvedčené.

petra20200
autor
16. júl 2025
@daves

@petra20200 Zuby vedia potrápiť. 😔My nedáme dopustiť na probiotiká Laktera. Chutia ako sladký keksík. Laktera Nature sú u nás osvedčené.

@daves nám už idú prve stoličky tak je dosť zla a placliva ked jej minule išli zubky tiež nechcela jest ale pomali zjedla teraz ani to nezje nic ledva 2 lyzicky co inokedy zje celý tanier a ešte ma malo

daves
16. júl 2025

Ďasienka sú teraz opuchnuté. Hlávka ešte malá, tlačí to tam, aj na hrdielko a ušká - eustachovu trubicu. Musí ju to bolieť. Preto aspoň tekutiny...nie je už dojčená, preto probiotiká.
Laktera je celá prírodná. Môže sa aj počas tehotenstva a dojčenia. Pomohli by jej. 🍀