Ročné dieťa odmieta obedy

babyka10
12. mar 2024

Dobrý deň, prosím vas, synček má 1r2m , vždy pekne papaval všetky prikrmy+umelé mliečko. Už asi mesiac vyslovene odmieta obedy, či už ryžu,zemiaky, mäso už vôbec nechce, či je to tekuté , tuhé vo forme fasiriek, so šťavou, alebo bez, celkovo mi tie obedy nechce,aj ich dochucujem, otočí hlavu a začne mrncat,ani neochutna. Chlebík, lievance, ovocie,kaše, také mi spapa bez problemov... Len s týmto obedom je problém, skúsila som už aj ponúknuť neskôr(keď nezjedol obed išiel spať a potom) miesto olovrantu ale nechcel ani vtedy keď zbadal čo to je,akurát bol potom ešte mrzutejsi . Idú mu stoličky, neviem či to je tým, alebo je to len obdobie alebo len vymýšľa. Nemáte skúsenosť?

simona20201309
12. mar 2024

@babyka10 😆 prepáč... ale keď si spomeniem že moje dieťa odmietalo raňajky obed večere 2roky.... tak to ste na tom fantastický.
Ale deti majú rôzne obdobia. Raz nechcú, potom im zase chuti. Myslím si, že to bude zubami.
Nechce ani polievky?

babyka10
autor
12. mar 2024

@simona20201309 polievky tiež veľmi nie, len môj starší bol tiež takto že nechcel jedávať a trva mu to dodnes 🙈 a bolo kojene?

simona20201309
12. mar 2024

@babyka10 áno bolo kojena a začala jest až keď som ju úplne odstavila.
Stále toho nejak veľa nepoje, ale tie 2r boja, vyvarania jedalnid výmyslu sveta z biofariem q následne všetko končilo v odpade ma naučilo si z toho absolútne nič nerobiť. Koľko zje, toľko zje. Keď neje, tak neje. Nikdy odomna nedostane nič okrem ovocia ak neje normalne jedlo. Chrumky keksíky a podobne blboviny vôbec nekupujeme, vidí to výnimočné niekde na návšteve, pretože to by už vôbec nič nezjedla.
Takže ak na raňajky 2x odhryzne z chleba, dostane až obed. Potom je zarucene vyhladovana a zje všetko.

vakatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz