Skúsenosti s príkrmami Hipp organic

16. sep 2020

Dobrý deň mamičky
Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s touto značkou príkrmov. Je pre mna narocne dostať sa ku skutočne kvalitnej domacej zelenine/ovociu, supermarketovej zelenine moc nedôverujem príde mi plna postrekov a chemikalii a doma nemám záhradku kde by som si mohla niečo dopestovať.

dominka63
16. sep 2020

Ja kupujem len hipp ale len ovocné zeleninové robím

renatka100
16. sep 2020

Ja som davala aj dcere aj synovi a boli sme spokojni, hipp ma pre deti asi najlepsiu chut ale kupovali sme aj tie bio z dm

nelca0510
16. sep 2020

My kupujeme hippy brokolicu, malej veľmi chuti. Ovocné robím sama, ale keď niečo, kupujem z DM bio. Úvodim co z tých zeleninových cez zimu skúsim.

natalala
16. sep 2020

Skus objednat zeleninu od debnickarov alebo zeleninari. Ked mam domacu zeleninu narobim prikrmy a malej zamrazim, ked nemam tiez sa priklanam k tvojmu nazoru, ze radsej jej dam kupovany bio prikrm ako zeleninu prehnojenu z holandskeho sklennika. Cize ked nemam zeleninu z obereneho zdroja kludne jej dam hipp alebo ako baby pisu z DM bio su tiez fajn. Rovnako to robim aj s maskom, kupim kvalitne maso, uvarim, roznixujem a dam zamrazit do formiciek na lad (napr v pepcu maju super so silikonovym dnom a vrchnakom), potom ked varim prikrm iba supnem 2-3 kocky.