Strava pre dieťa s rastúcimi zúbkami
Ahojte,
Dcerka bude mat o par dni 7m , trapime sa s hornymi zubkami, prvymi hryzakmi...teploty nastastie ustupili, caste budenie a plac v noci stale pretrvava ale najviac ma trapi to, ze odmieta mliecko ..je na UM...rozmyslala som, ze kym ju trapia zubky tak vymenim mliecko za kasovite jedla, ktore uz papala a nemala s nimi problem...zeleninku, ovocie...viete mi este poradit co by ste dali vy? Citala som ze od 7m moze aj.ryzu, vlocky, masko (samozrejme rozmixovane).
Dasienka potieram Kamistad gelom, dostava aj Camiliu. Suseda spominala nieco z Aloe Vera, nejaku tycinku, ze jej hryzkali vnucata ked im rastli zubky a pomohlo im to, len mi nevedela presne povedat, ako sa tie tycinky volali, nemate niektora s tym skusenost?
Ja som hladala na nete ale tycinky na zuby som nenasla ...
Dakujem za kazdu radu 🙏

Závadzanie prikrmov má svoj postup zelenina - maso - ovocie. Su o tom desiatky knih, webov, mne stačil leták, co mi do ruky strčila pediatricka. Mlieko mozes ciastocne nahradit kasami, ale stále ho potrebuje. Na dasna som dávala calgel či tak nejak, často na cumel, to pomáhalo dobre. Tiez možno nechat zuzlat jablko, hrušku, tavaju sa do takej sietky.