Syn nechce jesť
Dobrý deň, poradili by ste mi niečo aby môjmu Synovi chutilo papať on veľa papal, chutilo mu a zrazu malo co spapa. Viem može to byť aj s toho tepla ale už neviem neviete o niečom aby mu chutilo papať? Vraj hrovnovy cukor.. Ale za každú radu vo pred ďakujem 🙂
davaj zeleninu ovocie tam je dost cukru a ano v tychto horucavach vsetci jeme menej sama s si odpovedala
žiadne dieťa, ktoré má prístup k potravinám, ešte od hladu nezomrelo. Cukor určite nedávaj, zvykne si a v puberte budeš zase riešiť, že je obézny.
No tak ta vitam v klube 😂
Ja si tym prechadzam uz 2x. Ked som myslela, ze horsi jedak ako moj starsi neexistuje, dostala som do vienka tohto certa. A ten to vysperkoval do dokonalosti 😂
Strasne strasne ma to trapilo. Ale pochopila som, ze to nezmenim. Ponukat mu ponukam vzdy vsetko. Ale viac menej varim co lubi-rozumej vyvar so slizami, cestoviny s kuracim masom, vajickove cestoviny, cestoviny s oli olejom, sem tam ryzu a este lubi vajickovu polievku od svokry. Na veceru chlebik s maslom a suchou salamou. Ale pozor. Nie spolu 😂 bud najprv salamu a potom chlebik alebo naopak. Raz za cas vezme na milost paradajku a salatovu uhorku a jablko. Aj jogurty mi prestal jest 🤷♀️
Ale potesim ta, starsi bude mat 9 a uz sa to omnoho zlepsilo a repertoar jeho jedal sa rozrasta…
Cize radu pre teba nemam, sme rovnako “postihnuti”
Aj dnesny a vcerajsi obed: vyvar so slizami pol misky, cestiviny kacicky (kupujem v dm)+kuracie vykostene stehna pecene v rure pokrajane uplne nadrobno s troskou vypeku-pol misky. Pred spanim som mu dala este mlieko (nevyzera ze sa chysta spat 😂).
Zajtra ideme na cely den na vylet, tak neviem co vymyslim 🤷♀️ Ale uz sa tym odmietam trapit. Nieco uz len zje…

Tuto schizofreniu v hlave ma vela mamiciek 😂 Napises - asi je velmi teplo, preto mu nechuti tolko papat (co je logicky pravda) a napises aj - neviete nieco, co by to (teplo??) elminovalo a papal..ci cukor davat (?) na co? Pozri je hic, idu mu pravdepodobne zuby, davaj viac pitia, mlieka, ono sa to zrovna a zasa sa rozpapa... prikrmy su to preto, lebo hlavna zlozka jedla je proste mlieko...a aj staci v tom veku aj keby neda do ust ze vobec nic.