icon

Treba k Nutrilonu podávať čaj alebo vodu?

lorrainet
2. feb 2025

Ahojte , som prvorodička tak prosím nezabite, nemám sa koho spýtať. Syn má 3 mesiace, doteraz bol plne kojený ale aktuálne už fungujeme štýlom, že na mojom už len odsatom mlieku je tak raz denne po 50ml, zbytok celý deň už Nutrilon Advanced. Chcem sa spýtať ,.zaradiť už čajík, vodu ? Viem že na mojom mlieku toto netreba ale nakoľko už nekojim ale je na nutrilone tak už asi treba. Prípadne , v akom množstve, koľko za deň , ako často ? Vypije mi z nutrilonu 130, niekedy 160ml 5-6x denne

oceanahory
2. feb 2025

@lorrainet Vobec netreba, staci UM. Caj mozes skusit ak chces zaradit az s prvymi prikrmami okolo 4-6 mesiaca, ale ani to nemusis. Moj syn ma 2,5 roka a caje neznasa, pije iba cistu vodu.

lucia13022023
2. feb 2025

Nemusíš dávať čaj. S prvými prikrmami vodu. Môj tiež čaj nepije vôbec. Načo.

nicolett_
2. feb 2025

@lorrainet Náš syn začal tiež piť vodu až s prvými príkrmami, po troške. Čaj odmieta dodnes. Pokiaľ je len na mlieku, tak má tekutín v tele dosť a netreba mu ponúkať ešte čaj 🙂 ak veľmi chceš, môžeš mu skúsiť dať napríklad feniklový, ten je dobrý na vyprdkanie

petamich
2. feb 2025

Myslim, ze to najlepsie co mozes je naucit dieta na cistu vodu 🙂 nas pije len cistu vodu od kedy bol maly, caj si da vynimocne. Podla mna teraz ma dost tekutin, davala by som vodu s prvymi prikrmami.

anavixy
2. feb 2025

Nie, urcite nepotrebuje caj ani vodu. Caj nepotrebuje vobec, staci voda, ale aj to az s prikrmami.