icon

Trojmesačný synček nechce jesť

13. jan 2023

Ahojte, 3 mesačnému synčekovi sme dali do nosa Physiomer baby sprej na nádchu, strašne od vtedy plače ani nechce jest, keď sa ukľudní a priložím si ho tak vôbec nechce jest a začne plakať rovnako aj z fľašky…čím to môže byt?

nikpa
13. jan 2023

Daj si Physiomer do svojho nosa a sama uvidíš, že to nie je žiadna katastrofa. Nemohli ste mu tým nijako ublížiť, možno sa len zľakol a možno to nemá s jeho momentálnym nechutenstvom žiadny súvis. Keď ste mu dávali sprej do nosa asi je chorý, či? Nemá to z toho, že mu nechutí papať? Každopádne také malé bábätko nemôže byť dlho bez mlieka, môže zostať dehydrovaný. Ak sa to do zajtra nezlepší, zober ho na pohotovosť. Dovtedy keby naozaj nič nezjedol, tak aspoň malou lyžičkou mu skus do pusy po troške mlieko dávať.

zuzap33
13. jan 2023

Ked ma upchaty nostek, tak nemoze sat, lebo sa mu neda dychat. Psysiomer uvolnil hlieny, ma plny nostek, poodavajte mu ho a davajte na vyvysene, aby ste ulahcili dychanie. A urcite ak sa nezlepsi, pohotovost nesmie byt dehydrovany

blaazi
13. jan 2023

Pri nádche majú bábätka problém sať, hnevajú sa na prsníku. Skús dokŕmiť pohárikom.

ls56
14. jan 2023

Ma upchaty nostek,preto nechce sať. Odsvate sopliky? Ja tiez pouzivam physiomer ale to uvolni hlieny v nose,takze idealne dat physiomer,dat na vyvysene miesto aby mal hlavicku vyssie ako telo, popripade ponosit v klbku dietatko nech tie hlieny tecu z nosa. Poodsavat odsavackou a potom skusit dat mliecko.