V akom veku začali vaše deti jesť celý chlieb?
Maminky ak mate cas napiste iba cislo veku v ktorom vase deti,dieta zacalo jest cely chlieb .Neziadam komentare...len vek (cislo )dietata kedy zacalo jest cely chlieb.Tak ze nezostavali korky .Kto sa zapoji budu aj modre srdiecka.
@mackamizjedlaskrec fuha, ja mam doma dieťa ktoré jedáva od malička len kôrky. Zvyšok považuje za držiak keď ojeda kôrku a potom to odovzdá sestre 🙄
@mackamizjedlaskrec staršia bude mať 11 a korku nezje ani teraz lebo jej nechutí a mladšia ma 3 a zatiaľ tiež nechava
@mackamizjedlaskrec syn ma rok a pol a zje chlebik aj s korkou zvycajne
Od zaciatku aj korku papa..cize cca 7 mesiacovmal
Cca od 7 mesiacov
@mackamizjedlaskrec ako 2,5 ročný.
Môj zuzlal korky od roka. Dlho nejedol striedku
@mackamizjedlaskrec moje deti začali jesť chleba ca od 6mes ale kôrku chleba velmi nezjedia, starsy syn ma 4r a 3mes, malý 1r a 3mes.Starsiemu kôrku musim odrezať, malý obcas to zje.
Malý má 2,5 a kôrku nechá. Vraj je to fuj povie
Ja mám 25 a kôrku zjem len, keď som niekde a je mi blbé ju nechať, ale doma nie 😂😂😂
Od prvého chleba 🤔 vôbec neviem vek 🙈
Od 5 rokov
6 mesiacov. Co su to modre srdiecka? To je nejaka zahadna motivacna pomocka?
@mackamizjedlaskrec môj prvý od kedy začal jesť zjedol všetko aj kôrku, druhý chleba tak od 3 rokov a tretí ten tak od 5 rokov 😂
nepamätám si, ale viem že keď som mala tuším 5 rokov tak mi museli kôrku na začiatku chlebíka vždy odrezať (inak to patrí aj k spomienke na moju babku, ona mi vždy tú kôrku aj odrezala ♥ )
@mackamizjedlaskrec od začiatku som obom dávala aj kôrku, aj žuť sa predsa musia učiť. Čiže od cca 7-8 mesiaca.
@mackamizjedlaskrec Neodeľovala som kôrku nikdy. Teda od 10 mesiacov.
Hned od zaciatku, od cca 6m. Ked som krajala na kocky, tak vsetko, a nemali problem.
Od pol roka, akože nechápem prečo sa pýtaš, bojíš sa mu ho dať??? Alebo ho odmieta jesť??
@mackamizjedlaskrec od začiatku príkrmov. Takze od 6. Mesiaca veku života dieťaťa 🤣
@mackamizjedlaskrec …cca od 1 roka, začínali prave korkami, potom ako starší školáci uz chlieb velmi nechceli, cca 2r co si pecieme domáci chlieb tak zase začal, chuti im viac ako kupované pečivo.
@mackamizjedlaskrec od 8 mesiacov

@mackamizjedlaskrec moje cca 2,5 az 3 roky. Teraz maju 7 a 9 a chlieb nezjedia vobec, iba rohlik alebo kaizerku 🤦😄