Vhodný čaj pre 6-mesačné dieťa
Poradíte mi aký čajík môžem dať 6mescnej dcerke
@stanulienkat je na UM
@sara967 tak UM jej staci. Mozes jej pridat tu vodu, ak mas pocit, ze treba. Mne pediatricka povedala, ze vodu staci pridat v cca pol roku, ked budu vonku velke tepla, aby nebola dehydratovana.
6 mesačnej hlavne vodu, ak chceš nutne čaj tak feniklový, medovkový, harmančekový
Pozri v DM, tam majú veľký výber pre deti aj s označením odporúčaného veku
Netreba jej čaj.
6m dietatu naozaj BOHATE staci cista voda 🙂 aj to len zacina ochutnavat a objavovat, najprv nech sa nauci na tuto chut
tiež mám 6mesačnu , prakticky už 7 mesačnú a tiež rozmýšľam nad čajom.
Granulovaný mi príde strašne sladký 😕 vodičku pije nie je problém, len mám pocit že raz za čas by to chcelo zmenu 🙂
Davam vodu, nad cajom sa opicila
Dietatu naozaj ine netreba.To dieta ani nevie ze okrem vody daco ine existuje.Ma cas na caje a ine napoje
@smejkuskaa Ak chceš zmenu, daj šťavu, zeleninovú alebo ovocnú z toho čo už má zavedené
Tá granulovaná blbosť sa ani nedá nazývať čajom, to nikdy.
Za mňa len čistú vodu, načo čaj?
@patka06 podľa mna dať vodu alebo čaj je úplne normálne . Dcéra keď je smädná je zlá a nervózna , mlieko vtedy odmieta. Akonáhle zrobim vodu teší sa jej a vypije ju.
@smejkuskaa Súhlasím, že dať tekutiny /okrem mlieka/ je normálne a pre dieťa prospešné.
U 6m by mala byť v prevahe voda, čaj alebo šťavy skôr výnimočne
Dáj jej vodu 🙂 je lepšia ako čaj
Ahoj volám sa leona môžem tí poradiť môžez dát dcerke feniklový čaj?

Nemusis jej davat ziaden. Staci jej materske mlieko. V letnych horucavach, alebo aj teraz jej staci prevarena vlazna voda. A urcite nedavaj granulovany zafarbeny cukor zn. Hipp.