Zapekajú kaše na noc?
Mamičky, prosím vás... Tie rôzne kašičký pre deti zapekajú?
my máme na noc Sunar - nezapeka
@amelie2017 nemám moc rada,keď niekto píše tak uštipačne poznámky ako "prežili sme" veď ja mu nejdem dať zjesť Adidas botasku za 200e 😉
Pýtam sa preto,lebo bude mať už zachvilku rok a máva problémy s tvrdou stolicou. Tak či mu to ešte nepridá na probléme.
@marcella6 my papavame kase na noc, ale moc ta nepotesim, zapeka z nich... Teda aspon moj maly ma odmalicka citlivejsie brusko, presli sme si divokymi kolikami...kase dostal az po roku a bolievalo ho z nich brusko v noci, takze som sa naucila mu robit take redsie kasicky a vzdy cca 3 hodiny pred spankom, potom nemal problemy 🙂 tal skus mozno takto zo zaciatku, aby ste sa vyhli boleniu bruska 🙂
@marcella6 ono najlepsie asi len vyskúšať čo to spravi. U nás nerobili problém tie úplne základne ovsené kase (hipp, kendamil), pritom keď som jej dala ovsené vločky tak ju zapieklo 🤷🏻♀️ Každé dieťa je fakt iné, aj keď je to otrepaná fráza. Ale napríklad z klasickej krupicovej z mlieka mi celé noci plakala a to som ju začala skúšať (riedku a riedenu vodou) až okolo 13m

Neviem, nikdy nemala kasu na noc. Ani na den, nechutili jej. Prezili sme