icon

Zapekajú kaše na noc?

marcella6
21. júl 2020

Mamičky, prosím vás... Tie rôzne kašičký pre deti zapekajú?

amelie2017
21. júl 2020

Neviem, nikdy nemala kasu na noc. Ani na den, nechutili jej. Prezili sme

sabush000
22. júl 2020

my máme na noc Sunar - nezapeka

lauriema
22. júl 2020

@marcella6 ahoj ja dávam hami a nezapeka

marcella6
autor
22. júl 2020

@amelie2017 nemám moc rada,keď niekto píše tak uštipačne poznámky ako "prežili sme" veď ja mu nejdem dať zjesť Adidas botasku za 200e 😉

marcella6
autor
22. júl 2020

Pýtam sa preto,lebo bude mať už zachvilku rok a máva problémy s tvrdou stolicou. Tak či mu to ešte nepridá na probléme.

thami
22. júl 2020

@marcella6 my papavame kase na noc, ale moc ta nepotesim, zapeka z nich... Teda aspon moj maly ma odmalicka citlivejsie brusko, presli sme si divokymi kolikami...kase dostal az po roku a bolievalo ho z nich brusko v noci, takze som sa naucila mu robit take redsie kasicky a vzdy cca 3 hodiny pred spankom, potom nemal problemy 🙂 tal skus mozno takto zo zaciatku, aby ste sa vyhli boleniu bruska 🙂

a_da99
23. júl 2020

@marcella6 ono najlepsie asi len vyskúšať čo to spravi. U nás nerobili problém tie úplne základne ovsené kase (hipp, kendamil), pritom keď som jej dala ovsené vločky tak ju zapieklo 🤷🏻‍♀️ Každé dieťa je fakt iné, aj keď je to otrepaná fráza. Ale napríklad z klasickej krupicovej z mlieka mi celé noci plakala a to som ju začala skúšať (riedku a riedenu vodou) až okolo 13m