Kedy zasadiť muškát vonku do kvetináča?
Vonku do kvetinaca?
Zasadit mozes, nik ti v tom branit nebude. Len pocitaj, ze noci este byvaju chladne, nemusi mu to robit dobre a okrem toho este nepominulo nebezpecie mrazov, takze kludne vysad ale sleduj pocasie aby ti nepomrzli
Von ešte určite nie. Budúci týždeň majú byť opäť nízke mrazy nadránom
Posadit mozes,ale na noc je dobre ich davat dnu. Ak ta uz laka nieco sadit,teraz su krasne sirotky na oknach.
Ja ho ešte mam na chodbe. Už tam mam 4 kvety 😄. Ale na balkón ho ešte nedám.
Zasadit ho samozrejme môžeš kedykoľvek, ale na noc dnu.Este bývajú na noc v tomto období aj prízemné mrazy. A ak nechceš kupovať nové tak na noc radšej odkladať, alebo ešte počkať. Ja som vyložila už papriku nech je dni vonku na slniečku,už aj kvitla a zabudla som ji na noc dať dnu, však mrazy nehlásili a boli. Tak mi primrzla..taká som bola s toho smutná...
Ja ešte počkám. Ja mám teraz jarné a mrazuvzdorné vonku.
@bielasovicka Aj ja od vlani a tiež ešte nedám..počkám.
Ja neviem, minuly rok mi skoro umrel muskat zaciatkom maja kvoli tomu ze v noci bolo len 8 stupnov, cize ja letnicky az po 15. 5. Respektive az ked po veceroch bude stabilnych 10-15 stupnov 😆 potom som musela cely muskat nanovo zostrihat, teraz by som šla skor do jarnych kvietkov 🙂
@a_andrejka4 presne mojej mamine vymrzlo 100muskatov
Ja davam vonku az po 15.5. Ale my sme chladnejsia oblast
@minenkaa ja som minuly rok riskla a nechala vonku az do novembra ked mrzlo.tiez to velaz nich neprezilo.neoplati sa riskovat🙂
@zuzinabila tak na jeseň prežijú aj slabšie mraziky, lebo sú zakorenené a silné,
Ale na jar určite nie.
@demodun tak potom neviem, na konci sezony uz boli zubozene a zacali im stonky cerniet,myslela som ze mraz
@zuzinabila áno určite mráz.
Na som to len napísala skôr autorke, že na jeseň prežijú aj slabšie mraziky ale na jar nie. 🫶
@demodun v jari davam az po 15.maji,tam uz mrazy nehrozia.ale v novembri som sa spoliehala,ze ked su zakorenene ,zvladnu,no cca -3 uz bolo na ne vela
@zuzinabila ked im cerneli stonky, tak hnili od korenov. Mraz spali listy, slabsi ich sfarbi do cervena, silnejsi uplne znici

Mozes kedy chce,to či nezmrznu je iná otázka