icon

Návod na ideálnu podlahu na záhradu

3. máj 2025

Dobry den,

Chcela by som radu, najlepsie asi budu vediet chlapi ale zeny so skusenostou. Na zahrade mam beznu travu s nerovnym povrchom a chcela by som istu cast vyuzit na leto ako oddychovu zonu, kde by bol maly bazen pre dieta, slnecnik s podstavcami (kockami), lehatka, ratanove posedenie, gril.. časť toho pozemku chcem dať vyrovnať a chcela by som naspodok nejaku podlahu, nieco stabilne, pevne.. vedel by mi niekto odporucit co by bolo vhodne a ako to urobit, ci sa musi spodok betonovat alebo pod? Nejaku predstavu.. samozrejme na to objednam majstrov ale chcem najprv nejake napady ako sa to da a co by bolo najlepsie.. rozmerovo si to predstavujem na cca 5x5m

Dakujeeeeem a prajem pekny den

viestta
3. máj 2025

Nie nemusite betonovat, Staci vybrat zeminu, nasypat drenaznu vrstvu z makadamu, uzabovat, natiahnut textili proti burine a na to polozit dlazbu na terce. Dlazbu aku si len vyberies.

autor
3. máj 2025
@viestta

Nie nemusite betonovat, Staci vybrat zeminu, nasypat drenaznu vrstvu z makadamu, uzabovat, natiahnut textili proti burine a na to polozit dlazbu na terce. Dlazbu aku si len vyberies.

@viestta dakujem pekne