icon

Problém s nerozpustenými tabletami na dezinfekciu bazéna

29. jún 2025

Ahojte baby máte skúsenosť kúpila som základnú radu na dezinfekciu bazéna Marimex , a druhý krok je tablety chlór triplex 3v1 píšu, že sa majú do bazéna do plávala a rozpustia sa, mne za 15 hodín v bazéne ostali také isté ako som ich tam hodila? Čo s tým?

jaga18
29. jún 2025

Rozpustia sa za pár dní, vtedy treba dať druhú 😊 v plaváku vždy musí byť dostatočne veľká tableta.

autor
29. jún 2025
@jaga18

Rozpustia sa za pár dní, vtedy treba dať druhú 😊 v plaváku vždy musí byť dostatočne veľká tableta.

@jaga18 za pár dní? Však píšu, že sa to rozpustí a potom mám dať chlór šok to mám koľko čakať?, však sa chceme kupat, predtým som mala nechlorovu radu a tableta sa rozpustila hned

jaga18
29. jún 2025

No neviem, roky sme mali veľký bazén. Na začiatku sa vždy dal chlór šok, vtedy sa 24 hod nesmelo do vody, potom sa urobil ph a chlór test a podľa toho sa presne davkovalo PH a dávala sa tá veľká tableta, ako puk. Tú sme dopĺňali cca každých 8-10 dní. Možno máte nejaké drobné tablety... V každom prípade otestujte vodu, čo vám ukáže...

stankadu
29. jún 2025

Aj nam sa tabletka rozpusta niekolko dni v plavaku. Chlor sok chces dat prečo? Muž to dáva až ked je "zelena voda" aby sa to rýchlo vycistilo, inak to nepouzivame.

autor
29. jún 2025
@stankadu

Aj nam sa tabletka rozpusta niekolko dni v plavaku. Chlor sok chces dat prečo? Muž to dáva až ked je "zelena voda" aby sa to rýchlo vycistilo, inak to nepouzivame.

@jaga18
@stankadu toto máme a tam píšu tri kroky najskôr upraviť ph, potom chlór triplex a potom mám dať chlór šok, tak podľa toho idem

miusa00
29. jún 2025

Tiez ssme vzdy najskor upravili ph a chlor a ta tableta tam bola dlho, na udrziavanie