Problém s nerozpustenými tabletami na dezinfekciu bazéna
Ahojte baby máte skúsenosť kúpila som základnú radu na dezinfekciu bazéna Marimex , a druhý krok je tablety chlór triplex 3v1 píšu, že sa majú do bazéna do plávala a rozpustia sa, mne za 15 hodín v bazéne ostali také isté ako som ich tam hodila? Čo s tým?
Rozpustia sa za pár dní, vtedy treba dať druhú 😊 v plaváku vždy musí byť dostatočne veľká tableta.
@jaga18 za pár dní? Však píšu, že sa to rozpustí a potom mám dať chlór šok to mám koľko čakať?, však sa chceme kupat, predtým som mala nechlorovu radu a tableta sa rozpustila hned
No neviem, roky sme mali veľký bazén. Na začiatku sa vždy dal chlór šok, vtedy sa 24 hod nesmelo do vody, potom sa urobil ph a chlór test a podľa toho sa presne davkovalo PH a dávala sa tá veľká tableta, ako puk. Tú sme dopĺňali cca každých 8-10 dní. Možno máte nejaké drobné tablety... V každom prípade otestujte vodu, čo vám ukáže...
Aj nam sa tabletka rozpusta niekolko dni v plavaku. Chlor sok chces dat prečo? Muž to dáva až ked je "zelena voda" aby sa to rýchlo vycistilo, inak to nepouzivame.
Aj nam sa tabletka rozpusta niekolko dni v plavaku. Chlor sok chces dat prečo? Muž to dáva až ked je "zelena voda" aby sa to rýchlo vycistilo, inak to nepouzivame.
Tiez ssme vzdy najskor upravili ph a chlor a ta tableta tam bola dlho, na udrziavanie

Rozpustia sa za pár dní, vtedy treba dať druhú 😊 v plaváku vždy musí byť dostatočne veľká tableta.