Účinné riešenia pre mraveniská v trávniku a záhonoch
Ahojte, prosiiiiim, poradte nieco skutocne ucinne na mraveniska v kvetinovych zahonoch a v trave. Z nicoho nic sme ich nasli dost vela, min 10 kôp. Je to hrozne, doteraz sme nemali s mravcami ziadne problemy, teraz ich mame milion. Kedze je to akutne, likviduje to travnik aj zahony, nemame cas skusat nejake neoverene veci. Prosim, ak mate vyskusane nieco, co tie mravce zlikviduje a zaroven neuskodi travniku ci zahonom, prosim prosim poradte. PS, co s tymi kopcami, ktore po nich zostavaju? Mame absolutne nulove skusenosti. Dakujem ❤️
Na nete som čítala, že posypať škoricou.
Veľmi dávno sa mi objavili na balkone. Nastrúhala som 1/3 jablčka. Vraj oni to donesú svojej královnej, zje to a zomrie. Tiež som kriedou urobila čiaru, aby nešli ďalej-- teda na začiatku balkona. Odvtedy mám pokoj
@isis234 Tu skoricu som citala, ale nie som si ista, ci ta ich vyhubi alebo len prestahuje
Veľmi dávno sa mi objavili na balkone. Nastrúhala som 1/3 jablčka. Vraj oni to donesú svojej královnej, zje to a zomrie. Tiež som kriedou urobila čiaru, aby nešli ďalej-- teda na začiatku balkona. Odvtedy mám pokoj
@isis234 Vdaka za tipy - o tom jablcku som nepocula
Vyskúšaj i škoricu na jednom mravenisku. Nepoškodí to okolie. jablčko nastrúhaj, a nakresli aj kriedou kruh okolo mraveniska. Oni tú bielu čiaru akože neprekročia
Vyskúšaj i škoricu na jednom mravenisku. Nepoškodí to okolie. jablčko nastrúhaj, a nakresli aj kriedou kruh okolo mraveniska. Oni tú bielu čiaru akože neprekročia
@isis234 len tu kriedu asi lahko zmije dazd alebo zavlaha a do zahonu neviem ako to nakreslit, ked je tam kora a sisky?