8 mesačná dcérka nechce nosiť papuče. Poradíte?
ahojt mamicky mam 8m,baba a nchce papucky stale si ohneprsteky ked mu ih chcm obut nematevolaky trik
Stačia obyčajné mäkké capačky, pokiaľ samostatne nechodí papučky sú zbytočné 😉
Vie, co je pre nu dobre. Kym nechodi, ziadne papucky nepotrebuje, stacia hrubsie ponozky.
Presne..stacia ponozky. Ak sa ide von,tak dupacky ci pancusky a na to ponozky.
Topanocky az ked zacne chodit.
Tak daj len ponozky, nasa uz aj chodi, a aj tak ju nechavam cast dna v ponozkach...papucky tiez moc nechcela, a teraz mi ich aj sama donesie, nech jej ich obujem, dokonca sa tak er vzdy snazi obut aj sama 🙂
naša uz chodi ale tiez sa vyzuvala , tak som to vyriesila tak ze som kupila tenisky na suchy zips, nevie si ich ani vyzut ani ich nestraca.
Ako tu už baby napísali, kým dieťtko nechodí, papučky sú preň nevhodné. Postačia hrubé protišmykové ponožky 😉
Moja dcera mala topanky obute prvykrat vtedy, ked mala 13 mesiacov. Odmietala dokonca aj capacky. Davala som jej hrubsie ponozky. Ked sme sli von, mala oteplovacky. Zima jej nebolo a citila sa pohodlne, nic ju netlacilo. 🙂
môj malý mal asi do dvoch rokov kožené capačky, kukni www. capacky.sk
k tejto otázke jasne a stručne-keď nechce nosiť , nech nenosí 🙂 Ani ja nenosím papuče a to nemám 8 mesiace 😉
stacia jej protismykove ponozky.nasa dcerka je uz aktivny chodec,ale doma je bud bosa,alebo v ponozkach,alebo v capackach.ak mas zaujem dozvediet sa nieco o zdravom obuvani deti,velmi odporucam skupinku Bose nozky-zdrave obuvanie nasich deti.ja som sa tam dozvedela velmi vela uzitocnych informacii,pomohli mi pri vybere obuvi pre dcerku.odporucam 🙂

nechaj ju bosu na co papucky