icon

Aké máte skúsenosti s objednávaním H&M online?

zuzanka2406
14. mar 2017

Ahojte, chcem sa spýtať či objednávate z H&M online, aké máte skúsenosti? dá sa tovar vymeniť aj na pobočke potom a ešte jedna otázka, poznáte neoprénove tenisky, ako sa udržiavaju (našla som krásne detské) len neviem či sa budú dobre čistiť. Ďakujem

Strana
z2
hermiona368
24. aug 2018

@ebi88 je to smutne velmi

mia8888
24. aug 2018

@hermiona368
@ebi88 Zas úplne všetky to tak nerobia, len sú to drahšie značky, ale zas na druhej strane existujú aj second-handy, kde sa dajú nakúpiť aj skoro nové veci za lacno a dať im druhú šancu.
Inak existuje aj mobilná aplikácia "Good for you" kde si viete v zozname vyhľadať značku, ktorá vás zaujíma a či patrí ku fast fashion, alebo slow fashion obchodným reťazcom.

ebi88
24. aug 2018

@mia8888 mne nemusis hovorit, sekace su moja vasen.

mia8888
24. aug 2018

@hermiona368 Inak v H&M na moje správy už nereagovali a poslali mi tú nižšiu čiastku. Stiahli mi aj sumu 3,99€, aj napriek tomu, že som posielala balík cez poštu na vlastné náklady. Urobte si už záver sama. Ja som sklamaná, lebo to sa mi vôbec neoplatilo im vôbec vracať...

zun
27. aug 2018

@hermiona368 jasné, že robia. Skoro všetky. Teba hľadať fair trade veci, second hand, alebo si ušiť/dať ušiť. Určite je ľahšie oplieskať peniaze za fast fashion ale za chvíľu to máš zničené a nič z toho. Možno ti ten pocit keď si to oblečieš dva krát pekne za to stojí. Ale potom máš len ďalšiu handru odpad. Čo možno z dobrým pocitom dáš do kontajnera na charitu. Komu to už len bude na úžitok? Ale takých handier sú milióny, nemá to ani kto nosiť. Plus nehovoríme o tom v akých podmienkach tieto veci vznikajú.

hermiona368
30. aug 2018

@zun vsetko toto vyuzivam, kamoska nam sije gatuse, rukavice, ciapky, aj do sekacov chodim. Len obcas mi nieco nove padne do oka...

vera519
30. okt 2018

Baby uz sa vam niektorej stalo ze ste si objednali tovar a oni vam to stornovali ani nedali vediet a zbytocne ste cakali tak ako ja??!

mia8888
31. okt 2018

@vera519 Áno stalo sa mi to. Poslali mi len niektoré položky a zvyšné stornovali, lebo asi mali nejakú chybu v systéme, že síce sa produkty dali pridať do košíka, no na sklade ich už reálne nemali. A čo som čítala niekde na facebooku, viac ľudí sa na to sťažovalo. Lebo objednávali aj 6 vecí a keby vedeli, že im nakoniec pošlú iba jednu, tak by sa im to objednávať s tým poštovným 3,99€ ani neoplatilo.

ozzik123
6. dec 2018

Za mna celkom spokojnost. Krasne cizmicky nam zial nesadli tak som musela vracat. Stiali 3,99€ za vratenie, ale peniaze vratili hned na druhy den. Treba ratat s tym, ze aj im vznikaju urcite naklady ked sa vracia tovar.

sassannka
6. dec 2018

@ozzik123 Vracala si tovar kuriérom, či poštou? Kuriéra platíš ty a ešte Ti aj strhnú poplatok za vrátenie? Alebo je všetko v tom poplatku? Objednávam odtiaľ roky a po prvýkrát idem vracať tovar...

ozzik123
6. dec 2018

@sassannka Vracala som to kurierom a neplatila som za prepravu nic. Len som podala balik olepeny nalepkou od nich do parcel shopu DHL.

yasmeena
6. dec 2018

@sassannka teraz ma hm akciu ze,ti pri vrateni tovaru nestrhnu poplatok 3.99...takze teraz sa to oplati....inokedy,ked vracias tak kurierovi priamo neplatis,ale oni ti neposlu spat celu sumu ale odrataju si poplatok za vratenie...

ozzik123
6. dec 2018

@yasmeena Tak to je zvlastne ze teraz nestrhnu lebo mne strhli ale 4 € mam/nemam. Som rada ze sa s nimi dalo a ze nerobili problemy s vratenim.

Strana
z2