Aké máte skúsenosti s objednávaním H&M online?
Ahojte, chcem sa spýtať či objednávate z H&M online, aké máte skúsenosti? dá sa tovar vymeniť aj na pobočke potom a ešte jedna otázka, poznáte neoprénove tenisky, ako sa udržiavaju (našla som krásne detské) len neviem či sa budú dobre čistiť. Ďakujem
@hermiona368
@ebi88 Zas úplne všetky to tak nerobia, len sú to drahšie značky, ale zas na druhej strane existujú aj second-handy, kde sa dajú nakúpiť aj skoro nové veci za lacno a dať im druhú šancu.
Inak existuje aj mobilná aplikácia "Good for you" kde si viete v zozname vyhľadať značku, ktorá vás zaujíma a či patrí ku fast fashion, alebo slow fashion obchodným reťazcom.
@hermiona368 Inak v H&M na moje správy už nereagovali a poslali mi tú nižšiu čiastku. Stiahli mi aj sumu 3,99€, aj napriek tomu, že som posielala balík cez poštu na vlastné náklady. Urobte si už záver sama. Ja som sklamaná, lebo to sa mi vôbec neoplatilo im vôbec vracať...
@hermiona368 jasné, že robia. Skoro všetky. Teba hľadať fair trade veci, second hand, alebo si ušiť/dať ušiť. Určite je ľahšie oplieskať peniaze za fast fashion ale za chvíľu to máš zničené a nič z toho. Možno ti ten pocit keď si to oblečieš dva krát pekne za to stojí. Ale potom máš len ďalšiu handru odpad. Čo možno z dobrým pocitom dáš do kontajnera na charitu. Komu to už len bude na úžitok? Ale takých handier sú milióny, nemá to ani kto nosiť. Plus nehovoríme o tom v akých podmienkach tieto veci vznikajú.
@zun vsetko toto vyuzivam, kamoska nam sije gatuse, rukavice, ciapky, aj do sekacov chodim. Len obcas mi nieco nove padne do oka...
Baby uz sa vam niektorej stalo ze ste si objednali tovar a oni vam to stornovali ani nedali vediet a zbytocne ste cakali tak ako ja??!
@vera519 Áno stalo sa mi to. Poslali mi len niektoré položky a zvyšné stornovali, lebo asi mali nejakú chybu v systéme, že síce sa produkty dali pridať do košíka, no na sklade ich už reálne nemali. A čo som čítala niekde na facebooku, viac ľudí sa na to sťažovalo. Lebo objednávali aj 6 vecí a keby vedeli, že im nakoniec pošlú iba jednu, tak by sa im to objednávať s tým poštovným 3,99€ ani neoplatilo.
Za mna celkom spokojnost. Krasne cizmicky nam zial nesadli tak som musela vracat. Stiali 3,99€ za vratenie, ale peniaze vratili hned na druhy den. Treba ratat s tym, ze aj im vznikaju urcite naklady ked sa vracia tovar.

@ebi88 je to smutne velmi